Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Petykemano
üzenetére
az én teóriám, hogy az AMD is próbál ~"homályosítani"
pl. a közeli (OEM) partnereknek tartott előadásaiban.- Egyrészt kell csepegtetni az információt, hogy megmaradjon a hitük.
- Másrészt úgy kell fogalmazni, hogyha ki is szivárog a slide/infó,
akkor azt a konkurencia ne tudja felhasználni.
Az, hogy az infók a chips&cheese -es srácoknak nem jelentenek semmit se,
ez egyrészt lehet normális is.vagyis amit korábban irtál: "szándékos félrevezetések a forráscégtől"
az én úgy pontosítanám: "szándékos ködösítés az AMD-től"
persze a ködösítés és a félrevezetés szinonímák.. úgyhogy lehet, hogy semmi eltérés nincs .. csak kukacoskodás részemről ( elnézést ..
)Amit tudunk, hogy
- Erős külső nyomás van az AMD-n, hogy valamilyen IPC növekedés legyen.
- De a pontos módját még nem tudjuk
- Az is lehet hogy néhány dolog az utolsó pillanatban le lesz tiltva, vagy engedélyezve lesz.Olyan mint a (Normandiai) Partraszállás ( II. világháború)
Mindenki sejtette, hogy lesz partraszállás, a németek is.
De hogy pontosan hol .. az volt a kulcs ..Vagyis mindenki tudja, hogy lesz IPC növekedés .. de hogy hogyan
az majd később fog kiderülni a tényleges partraszállás ( ~launch ) után .. -
válasz
Petykemano
üzenetére
"hogy a két MLiD által publikált dia, a roadmap és annak részletei, valamint a blokkdiagram hamis és feltehetőleg MLiD gyártotta őket?"
Hol olvastál ilyet hogy "feltehetőleg " és hogy Mlid gyártotta őket?
Azt írtam amit C&C is hogy nem lehet tudni mennyire valós vagy kiragadott egy környezetből akár a szivárogtató által,mindegy ki által.Nem nevezem meg szerintem nem szorul magyarázatra semmi. Mind Mlid mind RGT meg van említve a cikkben és óva int a túlzott várakozásoktól.
Ha mégsem 30% IPC lesz akkor a közvélemény csalódott lesz.Ugye az IPC azonos órajelen mérhető előrelépést jelent.Ez a romboló hatása ezeknek a kiragadott diáknak és az ahhoz kapcsolodó leakerek által kiötlött számoknak,mert megnöveli az elvárásokat.Ennyi a lényege amit írtam.
Ugye emlékszel még MLiD videória amiben azt részletezte,hogy az RDNA 3 legalább 20 % kal gyorsabb lesz mint a csúcs Ada ami 600W + lesz,mert Jensen azt sem tudja máshogy elérni és ezt a gent elveszti Nvidia? -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
10-15% ipc novekedes mellett siman lehet 30% ST , csak ahhoz picit emelni kell az orajelen ; a Zen4 bemutaton is a 29% ugy jott ossze, hogy ipc + orajel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy (PC)
- bambano: Bambanő háza tája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- További aktív témák...
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)