- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
szinesz.bob #11 üzenetére
Én vagyok a szegény ember tájékozott embere.
Komolyra fordítva a szót ezek csak a másik topikban említésre került dolgok.
Nem, félreértesz. Nem ismert a Zen architektúra felépítése, csak a támogatott utasításkészletek listája (nagyjából?). Az alapján pedig az látszik, hogy a korábban behozott és fejlesztők által nem igazán használt cuccokat kivagdalták és ráfeküdtek az olyan fejlesztések implementálására, amik a Haswell/Broadwell/Skylake-ben mutatkoznak illetve Cannonlake-ben fognak bemutatkozni. Ez pedig ahhoz képest, hogy a Bulldozerrel mennyire ellentétes irányba indultak, mint az Intel, sokat sejtet.A Raven kapcsán meg reméljük a legjobbakat.
(#9) Yutani: Szerintem az lehetett a probléma, hogy amikről beszéltetek, az igazából (bár nem mérési eredményekkel, de) át lett dumálva. Én is kérdezgettem a témában anno, mert nekem se volt tiszta, hogy a +40% akkor most mindenben értendő, vagy egy átlag, vagy egy legfeljebb növekedés. Illetve az sem volt teljesen érthető, hogy akkor ezek most a Piledriver-hez vannak mérve "legutóbbi" alapon, vagy a csak L3 nélkül, APU felépítésben megjelent Excavatorhoz. És ezek nagyjából át lettek dumálva.
Félreértés ne essék, engem nem zavar. Sőt érdekes azt is látni, hogy a Deneb/Thuban hol áll/állhat a Zenhez és a Bulldozerhez képest, de tény, hogy a K10 utoljára 2009 környékén volt téma a topikban.
(#22) stratova: Az AMD-s diákon rajta van, hogy a Raven FP5-ös mobil foglalatba jön. Eddig nagyobb váltásoknál mindig foglalatváltás volt a mobil termékekben. Trinity FP2, Kaveri FP3, Carrizo FP4...
-
Thrawn
félisten
válasz
szinesz.bob #11 üzenetére
Lekoppint?
Egy 486-osban 1.2 millió tranzisztor van, azt pár ember belátható időn belül fel tudja dolgozni. Nade egy Skylake pl közel kétmilliárd tranzisztorból áll, szerinted mennyi időbe telne megérteni, hogy az egyes tranzisztorok miért ott vannak ahol és mit is csinálnak tulajdonképpen? Nem, lekoppintani itt már nemigen lehet semmit, hacsak nem akarsz évekre lemaradni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hunt: Showdown
- Autós topik
- The First Berserker: Khazan
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest