- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Cathulhu #3735 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy önmagában az ISA nem szentgrál.
Olvastam egy olyat is, hogy az x86 és arm IPC nem összehasonlítható, mivel az arm jobban Risc, ezért érthető módon több egyszerűbb.utasítást.tud egy órajelciklus alatt végrehajtani.
Ott látok különbséget, amire és ahogy használják. Ebben talán valóban nem annyira van szerepe az isának, lehet, hogy ha megnyitnák az X86-ot, ugyanezek a szereplők most abban terveznének.
Mire is gondolok?
Abu el szokta mondani, hogy a magas frekvencia elérése tranzisztorokba kerül.
Ebből a szempontból az, hogy az amd ugyanazt a designt,.sőt lapkát használja desktopra és szerverbe, lehet,.hogy hátrányt jelent. Feltételezem, hogy ha egy. Matisse ccd nem kéne 5ghz körüli értéket elérjen, kisebb is lehetne. Nem tudom, ez nincs-e összefüggésben azzal is, hogy az arm szerver üzemi frekvencián alacsonyabb fogyasztással kecsegtet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest