- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
Overlocker #3355 üzenetére
Valóban nagyon meglátszik a plusz NB freki, most feltettem 2600-ra kíváncsiságból. Eddig nem is törődtem vele, pedig már lassan két éve nyúzom ezt a phenomot.
lsc: Mekkora NB fesz mellett?
-
siriq
őstag
válasz
Overlocker #815 üzenetére
Pedig remenykedtem benne.
-
siriq
őstag
válasz
Overlocker #809 üzenetére
Majd kesobb, egyelore meg az alacsony vcore kereseseben vagyok, annyi biztos, hogy 1.28 nem stabil. Szoval meg szenvednem kell vele. Milyen egyebb beallitast hasznalsz meg? Mint: drive strenght etc. most azzal is kuzdok.
Ebben a lapban nincs olyan mint a DFI-nel, hogy elmentem a profie-t sajna. Igy most tiszta macera az egesz. -
HaZsolt
őstag
válasz
Overlocker #807 üzenetére
Szép a procitól
Ne is add el
.
#804) kisninja tegyél egy ventit a Dominatorra. Lehet, hogy túlmelegszik. Amugy 4 maghoz az a gyári hűtő ekkora órajelen nevetségesen kevés.
-
siriq
őstag
válasz
Overlocker #807 üzenetére
Annyit nalam is megy a proci. Viszont akkor mar jelentosen tobbet fogyaszt. Igy inkabb az aranykozeputat valasztom. Most 3.6-n szaladgalnak a magok 1.28 vcore mellett. NB 2600 mhz 1.2750 vcore. A gyenge IMC engem is kisert. Majd kesobbi elfoglaltsag lesz a helyes beallitasok megtalalasa(tiszta DFI erzes, ott is baromi sokaig tartott mire megtalaltam 2600->2950).
Az NB es a cpu vcore nem lehet azonos? Hirtelen nem is jut eszembe, valamelyik nem lehet tobb a masiknal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest