- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jared
aktív tag
válasz
Perillustris #1696 üzenetére
-
vegyszer
addikt
válasz
Perillustris #1693 üzenetére
nekem X4 620 Própusz jutott, legalább kesesebbet eszik...
egyenlőre 13x240-en hajtom (kissé alulfeszelve: 1,325V), és teccik. -
Blaze71
őstag
válasz
Perillustris #1693 üzenetére
Ez teccett...
-
Blaze71
őstag
válasz
Perillustris #1669 üzenetére
Már írtam, hogy nem a CYC végződés számít, hanem az, hogy CACYC legyen és ne AACYC. Az első C betű a lényeg.
Jared! A gyári hűtő is elég jól teljesít. 3,5 GHz-nél még simán tartja 2200 fordulaton 40° környékén a 620-at. Igaz, hogy jelentősen leterhelve bőven 3000 fölött jár és akkor már meghaladja az 50°-ot, de még ez sem vészes.
-
AMD X2
senior tag
válasz
Perillustris #1668 üzenetére
A kapott hűtő csak AM2 és AM3 -as foglalatra jó.
Alaplapod milyen? Mert nem mindben lehet bekapcsolni az L3-at. -
Perillustris
senior tag
válasz
Perillustris #1543 üzenetére
Szereztem CYC-es 620-ast, de nem látom az L3-at. Valószínűleg én b@szom el a BIOS-beállításokat. Még próbálgatom.
-
wocsok
tag
válasz
Perillustris #1645 üzenetére
Én is így jártam telepítésnél, mikor AHCI modot(ja továbbmegy az csak sokat kell várni... én is így használom azóta is...) választottam nativ ide helyett, szerintem nézz körül előbb azon a frontom... Még megoldás lehet, a biosfrissítés, mivel nekem is felismerte először a lapom, meg ment is minden az új procival, de pl a dirt 2 qvára akadt. Kijött az új bios, és minden száguld azóta...
-
vegyszer
addikt
válasz
Perillustris #1609 üzenetére
balga kérdés:
újraraktad a windowst?mert ha nem, megeshet, hogy a régi vezérlők híján a default vezérlőket próbálgatja kifulladásig.
(akár PIO módú DVD írást is adott nekem anno az ixpé, úgy kb 1-2 nap, mire egy DVD-t kiírsz)de ha a vezérlőket felnyomod, mennie kellene, de nefeledd: egy M$ termékről bezsélünk...
-
Skyer
senior tag
válasz
Perillustris #1604 üzenetére
elméletileg létezik 4ből 8 pinné alakito sztem szerezz be egyet mert lehet kellhet igen de az a 140W os cpuknak van sztem. Elvileg else kéne indulnia hacsak 4 van bedugva és 8 hely van. Szoval tényleg érdekes. Paszta nekem sincs most alatta
nekem is néha olyanokat belassul a win7 hogy az kész..Úgylátszik van az oprendszeren még mit javitgatni. Na majd idővel elválik. Nekem 45 fokos a cpu alapban, ha rámegy a game felmegy 55-60 ra is és 5000 el megy a hűtő
kifogom dobni a hűtőt..Amúgy is csak nehezebb tőle a doboz de szarra sem jó.
-
válasz
Perillustris #1534 üzenetére
Továbbra is tartom, hogy a Deneb magos 620-as a legjobb ár/érték arányú proci most. Persze vehetsz pretested 4 magosítható 550BE-t vagy 720BE-t, viszont azok már többe kerülnek, és a bekapcsolt L3-mal a 620 is simán hozza a szintjüket, de míg előbbieknél mák kell vagy felár, úgy utóbbinál elég megnézetni a boltban a kupakot! (Mondom mindezt úgy, hogy én simán lemondtam a Deneb magról, mert úgyse játszom, a Propus meg kevesebbet fogyaszt)
-
törölt tag
válasz
Perillustris #1540 üzenetére
A CYC a lényeg.
-
paolo68
csendes tag
válasz
Perillustris #1538 üzenetére
Az uzletben nezd meg a dobozon keresztul hogy milyen magos.
Ha Athlon 620 -as AACYC vagy CACYC akkor ne haboz !!! -
HERR Z
veterán
válasz
Perillustris #1536 üzenetére
nem vetted számításba hogy x4 620-nál is ha deneb magosat találsz tudod aktiválni az l3-mat
ha pedig mindenképp tuti deneb kell kdavid17 prociját vedd meg -
HERR Z
veterán
válasz
Perillustris #1534 üzenetére
alapórajelen télleg trutty a 620 játékokban, de ha 3-3.2Ghz-re már felhúzod, akkor már x3 sem tud ellene mit csinálni(GTA4 és dirt2 alapján mondom)
-
Blaze71
őstag
válasz
Perillustris #1492 üzenetére
Ez egyértelmű, nem is kérdés, hogy melyik...
Milyen lapról van szó?
-
Blaze71
őstag
válasz
Perillustris #1490 üzenetére
Az más. De miért is nem?
-
Blaze71
őstag
válasz
Perillustris #1486 üzenetére
Mégegy szavazat a 620-ra. Nekem is az van és messze meg vagyok vele elégedve. A 6000+-t megeszi reggelire és nem melegszik egy picit sem alapórajelen. A 6000+- mennyiért vetted? Csak kíváncsiság, hogy mennyiért megy mostanság...
Szerk: Ha veszel bele egy 620-at, akkor lehet, hogy a lapot sem kell cserélned.
Persze kérdés, hogy most milyen lapod van?
-
válasz
Szerintem a Deneb magos 620-as pillanatnyilag verhetetlen!
-
Perillustris
senior tag
válasz
Múlt héten vettem - még a leváltani tervezett lapba - 2x2GB DDR2 800-zas memóriát, ezt nem tervezem leváltani jó ideig, ezt kérlek vegyétek figyelembe!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest