- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lipido
senior tag
asrock A88x extr. 6+ engem is érdekelne.. mégpedig a hdmi bemenet miatt! Képes lehet kép a képben megjeleníteni a hdmi bemenetet és a pc-t egyszerre szerintetek?
-
lipido
senior tag
válasz
TaylorXIII #12166 üzenetére
Nincs kipipálva!
-
lipido
senior tag
válasz
Vartanus #12162 üzenetére
Én úgy látom kezeli.. mert félreteszi . Úgy tudom 4gb-t kezel!
Ráadásul másik gépen is ugyan ez az op rendszer volt.. igaz am3 lap+proci kombóban, és ott is kezelte (igaz ott levonta az 512 int. vga memót) 3,vmennyi volt. Itt elképzelhető hogy IGP-nek teszi félre.. de ezt hol tudom szabályozni h ne adjon neki ennyit?
(dxdiag mutatja is hogy memória 1491 mb a képernyőnél) -
lipido
senior tag
válasz
FireKeeper #12160 üzenetére
Igen, tudom.. tervben is van.. de mivel ezen a gépen "csak" dolgozom (a többi már frissítve) elég macera mindent újra beállítani. Igazából a memória fogy el meló alatt és belassul. Nem kellene ennyi memória az IGP-nek. Kipróbálnám, hogyan boldogulna a meglévő memóriával, ha nem jól, akkor nem marad más mint a 64-bit...
-
lipido
senior tag
Srácok, előlapi panellel (pl ez ) lehet cpu hűtő sebességét állítani?
-
lipido
senior tag
Sziasztok. Az mitől lehet, hogy elég nehezen akar felállni a rendszerem? Nagyon hosszú lett a boot idő!
A65400k 4gb ram 1600mhz extreme4-m lappal 100/100 hdd. Eddig nem volt problematika vele Mi lehet a gond szerintetek? a cool'n quiet csinálhat ilyet? Esetleg más ötlet?
Előre is köszi! -
lipido
senior tag
válasz
zsola32 #2804 üzenetére
Nekem olyan lapom van, semmi problémám vele! Simán megy az 1600-os memó mindenféle mókolás nélkül(sokaknak csak 1333-on fut, más deszkába, itt egyedül profilt váltottál és minden műxik!) Meg vagyok elégedve vele. UEFI-T is frissítettem 1,3-asra (ezt sem ajánlották) nem törpént semmi baj!
-
lipido
senior tag
Sziasztok,
összeraktam, majd nyúztam kicsit az új FM2-es "szörnyetegemet". A "sok hiba" ellenére beruháztam egy Asrock FM2A85X Extreme4-M lapba. Nagyon nem bántam meg. Van benne egy 5400k-s proci, és 2x2gb kingston 1600-as ram! (igen, tudja 1600-on, nem kapcsolja vissza magától, nem villog, nem kapcsol ki...stb) Hasít rendesen. Nekem irodai munkára és 3d-s filmnézésre kellés hát... több is mint kellene! Jövőhéten kipróbálom játékokkal is, meglátjuk ott mit tud a "kicsike"
Ezzel csak azt szeretném leírni, h óckodtam az elején a laptól, mivel több elfüstölt már,de bevállaltam, mert nekem még sosem volt vele bajom! Csak ajánlani tudom!
Remélem tudtam segíteni valakinek! -
lipido
senior tag
válasz
Goose-T #1539 üzenetére
Na azt gondolom, leteszek az ASROCK vásárlásáról!. Elvileg az 85-ös chipszett már tudja fogadni az újabb procikat is nem? Vagy mindenképp kell a biosz frissítés? Jó lenne az a Giga lap is... nincs kedvem + 30%-ot kiadni az ASUS-ért. Másban meg nincs mATX-es lap
(fontos a 4 ram foglalat)
-
lipido
senior tag
Egy kis deszka összehasonlítás
-
lipido
senior tag
Én is filózom, [asrock-fm2a75-pro4-m] 17,6k
[gigabyte-ga-f2a75m-d3] 19,9k
[gigabyte-ga-f2a85xm-d3h] 20,5k
Sok bosszúság volt az asrockal (bár tartok tőle h a memória miatt) -
lipido
senior tag
válasz
ígyvanferi #1044 üzenetére
Én eddig mindig leszedtem, azt hittem az vmi trutymó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged