Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obliterátor
tag
Új FX Proci Fm2 be ? :S
http://www.techpowerup.com/199179/amd-fx-670k-cpu-shows-up-in-the-wild.html
-
-
Obliterátor
tag
válasz
atti_2010
üzenetére
Sajnos nem tudom kipróbálni mert a kártya belelóg a sata csatlakozókba ,de az már rég rossz ha az elsődleges pci-e slotba se akar működni
. Most kapott egy F6-os biost de persze nem változott semmi. Jövő héten jön a végleges kártya 5770 személyében talán azzal sikerrel járok ha nem akkor alaplap váltás. Csak az nem tiszta hogy 2 régi Geforce-al (7900gt és 8800gt ) tökéletesen fut gyári bios beállításokkal. Az amd kártyával meg nuku kép. Mert ha van fent driver ha nincs jelet akkor is kéne adnia mint amikor új windows-t raksz a gépre. Olyan érzésem van mintha hardver ütközés lenne
bár ez több mint röhejes pláne hogy mindkét Vga a VLIW4 felépítést használja. -
Obliterátor
tag
válasz
katt777
üzenetére
Táp XFX 850w tavaly még egy 7970-et hajtott, IRQ-t nem ismerem, nem tudom lehet e állítani biosba mert elég alap deszka. Más kártyával működött (7900gt) . Most arra gyanakszunk hogy a monitorom nem támogatná?? a digitális jelátvitelt (samsung SA350) ugyanis a geforce Vga kábelel lett kötve , a 6950 meg se hdmi-ra se a bga-ra nem válaszolt
-
Obliterátor
tag
Hali ! Megjött a csere kártya egy HD 6950 személyében de sajnos akárhogy próbálom nem ad képet. Másik gépbe kipróbáltuk gond nélkül fut. Eddig csak Hdmi-vel próbáltam nem tudom h ez probléma lehet-e , biosba integrált vga auto , NB pci-e slot kiválasztva. Előző amd driver törölve.
-
Obliterátor
tag
válasz
InterFox
üzenetére
Most csak egy használt 5770-t kapok rokontól ingyért
de később tervezek valami combosabb Vga-t ha kijön a 9X széria. Mindenképp nyomok neki pár tesztet mert érdekel mennyi erő van benne, képes e kihajtani egy komolyabb Dvga-t. Ahogy olvastam a forumot nem igen lesz a jövőben Fx cpu így amd vonalon marad az apu. -
Obliterátor
tag
válasz
InterFox
üzenetére
Később kapna egy Dvga-t és akkor szeretném kihozni belőle a maxot. A Video core most 1000Mhz fut de azt nem mertem piszkálni , ugyanis nincs lehetőségem fesz állításra a biosba. Ha megjött a kártya le fogom vinni alapra így csökken a terhelés és nő az élettartam. A Kaveri rajtjáig kell kibírnia ? Borderlands2 , Cs:Go-t tolok majd rajta később meg amit bír.
-
Obliterátor
tag
Hi ! 5800k tulaj vagyok és az érdekelne van-e tapasztalat 4.6Ghz fölött ? Vcore, Nb core Voltage érdekelne... Jelenleg itt tartok : 4.6Ghz, Nb 1.8Ghz, Vc: + 0.15 V, Nb: alap V , Ram 2133Mhz 11,11,11,30 Hütő: Hydro H110 Deszka: F2A75M-D3H
-
Obliterátor
tag
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Vírusirtó topic
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- Samsung A17 mobiltelefon
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
persze ismét az "emberi tényező" lett az ok. A 6950-es kártya át van moddolva 6970-né és amikor visszakapcsoltuk gyári biosra egyből adott képet. Ezért működött a többi kártya gond nélkül. Tanulság: hacker bios para 
. Most kapott egy F6-os biost de persze nem változott semmi. Jövő héten jön a végleges kártya 5770 személyében talán azzal sikerrel járok ha nem akkor alaplap váltás. Csak az nem tiszta hogy 2 régi Geforce-al (7900gt és 8800gt ) tökéletesen fut gyári bios beállításokkal. Az amd kártyával meg nuku kép. Mert ha van fent driver ha nincs jelet akkor is kéne adnia mint amikor új windows-t raksz a gépre. Olyan érzésem van mintha hardver ütközés lenne