Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
HeavyToys
üzenetére
Szerintem is pl az Extreme 6-os egy nagyon jó kis deszka,sok nemzetközi tuning eredmény ilyen lappal született( mondjuk részben mert az oc csoportok jó része kínai volt ,ahol az msi még nem oly népszerű) csak azt nem értem egy ilyen komoly deszkára asrockék miért csak 2 év garit adnak
, főleg hogy az inteles Z77 Extreme 4-re is már 3 év gari van...:ha 3-at adnának rá lehet én is igen elgondolkodtam volna,de azért plusz egy év gari jól jöhet.Toyone:
A 3800mhz-es NB frekit azt a 750K+A85XA-G65-ös duóval vitted véghez?Milyen CPU_NB fesz mellett sikerült és ekkor a vrm hűtőbordáit is nitrogénhűtés váltotta
vagy hogy?

Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- Steam topic
- Milyen monitort vegyek?
- Robotporszívók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, főleg hogy az inteles Z77 Extreme 4-re is már 3 év gari van...:ha 3-at adnának rá lehet én is igen elgondolkodtam volna,de azért plusz egy év gari jól jöhet.
vagy hogy?