- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Egyedül?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
válasz
atti_2010 #4212 üzenetére
Köszi... akkor rakom neki az 1 gigát. Amúgy csak azért volt kérdés mert régebben diszkrét vga-nal volt az a kategória ahol afféle parasztvakítás volt a 1 meg 2 giga ram és abszolút semmit nem profitált az ember belőle a 512-höz képest mert egyszerűen gyenge volt a gpu ahhoz. Egyenlőre még nem tudom hová tenni ezt az A10-5800K-t. Amúgy minden alap órajelen fut... szerintem max a GPU-t fogom kicsit megcincálni 1Ghz-re. Mondjuk ehhez majd tanácsot kérek mit és hogy.
Amiket eddig olvastam aszerint a Richland olyan +20% a Trinity-re...akkor a Kaveri +50% körül gyorsulna a Trinity-től... azért az iszonyat ha azt nézzük hogy egy IGP-s rendszerről beszélünk.
-
Vartanus
őstag
válasz
atti_2010 #4212 üzenetére
olyan 80%-esélye van hogy Kaveri is FM2-be jön és annak is hogy ezáltal az FM2 kitart a DDR4-ig...kezdek rájönni hogy miért tolták a Kaverit...túl kockázatos lett volna a csíkszélességet is csökkenteni a CPU magokat is sokkal ütősebbre cserélni meg még az IGP is átállítani a merőben új GCN-re egyetlen egy APU-nál így ezt a Richlandal 2 lépcsőben kívánja az AMD meglépni....úgy fest tanultak a LIano kezdeti problémáiból.
Majd a DDR4re leszek nagyon kiváncsi...lehet a felsőközép kategóriában is (30-45K) csak 2 mem slot lesz majd....lévén hogy a DDR4 már csak csatornánként egy modult kezel...a DDR3 voltaképp a DDR3 séma továbbfejlesztése amihez képest a DDR4 már merőben más lesz (kb mint mikor az AMD a K10.5-ös mag szisztémáról átállt a modulos megoldásra....emiatt lehet a quadchanel mem.vezérlő nem elsz oly drága mint az X79-es platform esetében...bár a DDR4 már 16GB-os mérettel kezd szóval 2 slottal is elérhető lesz a 32GB...így talán nincs is szükség 4slotra...de engem személy szerin mindig megnyugtat a min. 4 slot látványa, a tudat hogy bőségesen tudok fejleszteni, így örülnék ha a 4 mem slot megmaradna abban a kategóriában amiben a mostani MSI A85 G65-ös deszkám van
deee ezek majd a jövő megválaszolja....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx