- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
atti_2010 #14797 üzenetére
Hivatalosan nem támogatják, driver sem jön hozzá. Ami Catalyst-et kiadnak más verziószámmal, abban is a régi driver van benne, ezt már nagyon sokan észrevették.
AxBattler. És több mint 1 éve nincs támogatása.
Engem nem érdekel, ha megszűnik valaminek a támogatása, viszont akkor új áron vegyék vissza tőlem a nekem eladott terméket.
Aztán ott van a támogatás "nem hivatalos" megszüntetése, amikor elméletileg van driver, csak a bugzanak (vagy lassulnak tőlük) a régebbi hardverek, hogy vegyél másikat, ezt AMD procit és VGA-t illetően is ügyesen műveli.
Notebook más "tészta". Intelt illetően csak asztalival kapcsolatban tudok nyilatkozni. Amikor egy használt, 7 éves gépet vettem asszem még 4500-as igp-bel (semmi HD), azon minden játékom futott, amit persze képes volt elvinni (és azért volt pár játék a CRT monitor szerény felbontásával). Viszont bug a friss HD4600 meghajtójában is van, ahogy AMD-ében is, éppen elegen jelezték már, mennyire nagyon béta, a 14.1.
Driver-támogatás illetően én egyedül nV-val vagyok elégedett.
De ez itt már tényleg nagyon off lett, csak arra próbáltam kilyukadni, hogy az AMD "támogatásával" is éppen elég baj van. Mielőtt bárki megint félremagyarázná, mindezzel együtt én teljesen elégedett voltam az A10-zel és az AsRock lappal is, "itt és most", ahogy mondani szokták, mert jelenleg megfelelően támogatott mind2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest