Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz GeneraL_XTX #10550 üzenetére

Nálam működik Crysis 3-mal. Nézd meg a felbontást, nálam driver frissítés után a játék visszaállt 1680x1050-be, amire tuti nem állítottam, és már a hajamat téptem, hogy hiába a CCC, aztán megnéztem, játékban van-e képméretezés, akkor láttam, hogy elállítódott. Egyelőre minden játékban OK, csak 0%-ra kellett tenni a GPU-skálázást. Régi monitoromon volt képnyújtási lehetőség, ezen most nincs, de még érintőgombok helyett is kapcsolók vannak. Ha monitoron állítom az overscan-t, akkor meg kijjebb nyújtja a képet, ez persze segíthet, ha semmiképp nem lehet játékból beállítani a megfelelő méretet, csak a win asztal fog kilógni. Vagy mindig állítgatja az ember. XXI. sz, számítástechnika. :Y :C

El Kebir: Egy épeszű monitornál/tv-nél lehet overscant- állítani, ahogy driverből is. Mondjuk nem árt összehangolni a kettőt. :DDD

Gézengúz: Nálam ez HD7870-nel is megvan. Amúgy nV rulez, csakhogy nem tudják fogadni majd a DX11.2-t, és totál meg fognak zuhanni az ilyen játékok alatt, én meg hosszú távra kerestem VGA-t.

• El Kebir

őstag

válasz GeneraL_XTX #10550 üzenetére

talán más frissítési frekvenciát állít be a játék magának és ahhoz nincs beállítva a méretezés. (mikor kilépsz az asztalra, akkor meg visszavált a már beállított frissítésre a windows)

megoldás lehet a dvi kimenet használata (ha van), akár még egy dvi-hdmi átalakítóval is (ha a monitoron csak hdmi bemenet van), a dvi a hangátvitel kivételéve gyakorlatilag ugyanaz, mint a hdmi...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés