Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
Vartanus
üzenetére
Igen, valószínűleg ti mondtátok,hogy ne is foglalkozzak az 5400K,de bíztam benne,hogy pont elég lesz nekem.Ha a lassulás nem lenne,akkor ez is tökéletes lenne,de sajnos valamiért van.
Nem lehet,hogy bár nem hiszem,de hogy a driverek kiforratlansága miatt van ez a lassulás?
Úgy voltam vele,hogy ha majd egyszer jön valami olyan játék ami megfog,akkor majd fejlesztek egy kicsit,de csak kell még egy kis plusz kakaó.Ráadásul én kis naiv olyan lapot vettem amibe csak 1866Mhz-es ram megy,szóval azt is cserélnem kellene.
Most jön a dilemma,hogy most vegyek bele egy 5600K-t és meg lesz az a kis plusz ami még kell, vagy várjak a richland-re és igazából akkor cserélhetek mindent.
A richland mikor fog megjelenni?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Samsung Galaxy S10 128GB (Hibás, hiányos)
- Jackson elektromos gitár
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem lehet,hogy bár nem hiszem,de hogy a driverek kiforratlansága miatt van ez a lassulás?