- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendesadam
tag
Az Asrock ITX-es lapjával volt gond, azon kívül semmi komoly.
Nálam D-sub-on és DVI-on volt kép alapból, a többit nem néztem. Azokon a lapokon, ahol négy monitorkimenet van, a legtöbb esetben van korlátozás, hogy miket nem lehet együtt használni, ez alaplaponként változik, a manualból kideríthető. Ahol háromféle kimenet van, ott nem láttam ilyesmit, persze előfordulhat, érdemes választás/vásárlás előtt ellenőrizni.
---
Tegnap összeraktam az új gépem, a mai nap elment ismerkedéssel és telepítéssel, az előző konfigomban még 939-es proci dolgozott, szóval elég nagy a váltás. A memóriák egyelőre "csak" 1866-on mennek, 2133-on meghalt a prime, majd adok neki egy kis feszt, de most nincs hangulatom szöszmötölni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest