- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
Szerintem az A85 annak éri meg, aki sok HDD-t, illetve RAID5-öt akar. Adatbiztonság miatt ez ok, merevlemezelérés gyorsítása miatt manapság már inkább SSD vásárlás javasolt.
Méret az attól függ itt is, hogy akarsz-e több bővítőkártyát beledugni a lapba, illetve esetleg több VGA-s rendszert kiépíteni. Ha nem, illetve helyszűkében vagy, akkor nyugodtan meg lehet venni egy mikroATX-s lapot. Házból lehet ilyenkor kisebbet is venni, bár én abból az ATX méretűt javaslom, hogy kényelmesen lehessen szerelni, illetve legyen légtér is benne. Gondolni kell arra is, hogy ha veszel egy normálisabb CPU hűtőt (pl. Coolermaster TX3 vagy hasonlót) az elférjen. Meg esetleg később egy külön VGA-val se legyen probléma, soha nem lehet tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest