Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
Szerintem az A85 annak éri meg, aki sok HDD-t, illetve RAID5-öt akar. Adatbiztonság miatt ez ok, merevlemezelérés gyorsítása miatt manapság már inkább SSD vásárlás javasolt.
Méret az attól függ itt is, hogy akarsz-e több bővítőkártyát beledugni a lapba, illetve esetleg több VGA-s rendszert kiépíteni. Ha nem, illetve helyszűkében vagy, akkor nyugodtan meg lehet venni egy mikroATX-s lapot. Házból lehet ilyenkor kisebbet is venni, bár én abból az ATX méretűt javaslom, hogy kényelmesen lehessen szerelni, illetve legyen légtér is benne. Gondolni kell arra is, hogy ha veszel egy normálisabb CPU hűtőt (pl. Coolermaster TX3 vagy hasonlót) az elférjen. Meg esetleg később egy külön VGA-val se legyen probléma, soha nem lehet tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest