Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
HERR Z
veterán
Tuningban ugyanazt nyújtja amit a cg-steppinges A64-ek.És akkor már nem sok minden szól mellette.
Ha már veszel egy S754-es lapot akkor azta +3-4ezret szánd rá hogy A64 2800+ -od vagy 3000+ -od legyen és akkor ugyanezt az órajeleket érheted el, csak lesz 64-bit és lesz több cache.
Tény és való hogy ma sok minden még nem használja a 64-bitet de előre is kell gondolni, szal ha netán cserélsz számolj ezzel a lehetőséggel.....
Jah és pár eredmény tőllem:
Super Pi 1mb: 33sec
PCmark04: majd ugyanennyi ,CPU:4870 Mem:4510
3dmark03 cpu: 997 05 cpu: 4770
..........
ennyit számít a +256kbyte L2 és a +80MHz. Jah és a gyorsabb memória mert nekem sisoft majd 4000-ret ad.
De a tesztben is inkább a A64 2800+ és a 3100+ alapórajelű változat csatáját nézd, láthatod hol mennyit számít a több cache...az órajel ugyanannyi
Jah egyvalamit elfelejtettem: míg Xbiték egy TT hűtővel, addig én a 2600MHz-et gyári hűtővel értem el....azért nem mind1:D
Amúgy ha jó áron tudsz cserélni csak akkor cserélj...20-nál többet ne szánj szvsz a cserére
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Projektor topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- Hardcore café
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest