Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Semmi baj az ECS-kel a második legtöbb alaplapot gyártja az Asus után szóval nem hiszem, hogy gond lenne a minőséggel, stabilitással.
Nekem K7S5A van így arról tudok nyilatkozni. Stabil és gyors, eddig nem volt vele semmi jelentősebb gond, kivéve az alaplapi hangkártya: azt csak úgy sikerült működésre bírni, hogy egy másik hangchip driverét tettem fel, a sajátja helyett!??? , de így legalább megy. A szóval a támogatáson még van mit javítani. Bár haveromnak meg Asus A7V266a alaplapnál van ugyanez, csak egy régebbi driverrel megy a hangcucc, a laphoz mellékeltel nem!
Még egy valami az én lapom bazi nagy úgyhogy a házat is figyelni kellet, hogy beférjen, erre esetleg te is figyelj. -
petakpa1
őstag
Hűtőnek Spire élettartam garancia és megfizethető áru, na és jól hűt persze!!!
Nekem : 5R265B1H3T SkiveStream van, de nézd meg a többit is a [L]http://www.spirecoolers.com/[/L] oldalon. Ajánlatos olyat kinézni amelyik, bírja a 2800+ XP-t is, így később nem kell hűtőt is cserélned, most meg pár szász Ft +
Alaplapnak Asus, Gigabyte, Epox, állítólag MSI is jó, ha meg kevesebb pénzed van akkor ECS az is ugyanolyan jó, stabil csak nem fizetsz a márkanévért.
Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest