Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gasszisztens
tag
Természetesen ismét ugyan az a válasz jött. Szerintem le kéne venni a honlapról azt hogy vissza érkezés után 5-7 nap múlva visszatérítés mert picit megtévesztő a dolog...És ebben semmilyen személyes nincs csak nem fedi a valóságot. Ezért vagyok mérges erre semmi másért.
-
gasszisztens
tag
-
gasszisztens
tag
És milyen Nemzetközi központba? Amazon. de rendelés volt oda is küldtem vissza a fel ragasztott vonal kóddal
Most már nagyon mérges vagyok rájuk nem így ismertem az Amazon céget.... -
gasszisztens
tag
JóNem tudok zöld ágra vergődni az Amazon.de vel. A vissza csomag február 14 én már kézbesítve volt nekik és még mindig azt írják hogy a vissza küldés akár lehet 21 nap. Pedig az eladó az Amazon volt most már lassan kezdem elveszíteni a türelemem
Nem így szoktak eljárni tudtommal. Gyakorlatilag 7 napja megkapták a vissza csomagot és eddig semmi nem történt. Valakinek van ötlete? Már képernyő fotón elküldtem nekik hogy a csomag ott van remélem erre már adnak valami választ 
Ez volt a megkeresésre a válasszuk.
Hello,Once the carrier has received your return package, it can take up to 21 calendar days for it to arrive and process at our international returns center. As soon as it's processed, we'll request a refund to your payment method and send you an e-mail confirmation.
If you don't hear from our returns center by 05.03.2022, please write back so we can find out what happened.
We hope to see you again soon.
We'd appreciate your feedback. Please use the buttons below to vote about your experience today.
Did I solve your problem?
A honlapon is azt írja áru úton egy nagy lofa....sz van úton múlt héten már régen megérkezett... -
gasszisztens
tag
Sziasztok múlt héten pénteken feladatam egy vissza csomagot az Amazonnak létezik hogy még nem érkezett meg. Németországba küldtem vissza inverz csomagként mennyi idő míg vissza ér mik a tapasztalatok? Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Most már nagyon mérges vagyok rájuk nem így ismertem az Amazon céget....