- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok
Felfüggesztették az Amazon accountom, mert gyanús tevékenységet észleltek. (kb. 200e ft értékű vásárlás + vmi Ohiói cím, Bp-i vagyok)
1 éve vásároltam utoljára, kérték a bizonyítékot (bankkártya utolsó 4 számjegye + banki kivonat, + elküldtem nekik a tavalyi vásárlásom számát)
Nem volt nekik jó, mert mint kiderült egy teljesen más bankkártyáról kéne bizonyítani hogy az enyém.
Tehát ha jól sejtem feltörték a fiókom (volt kétfaktoros azonosítás rajta) és hozzáadtak egy másik bankkártyát.
Kár nem ért, az internetes vásárlást is tiltottam, fogok másik kártyát csináltatni.
Ilyenkor buktam a fiókot? Vagy van valami kontakt akinek szólhatok hogy az nem az én kártyám amit bizonyítani kéne? (egyelőre bármit csatoltam a sablonlevél jön vissza, hogy az xxxx végű kártyáról kéne vmi bizonyíték)
@ Remov --> Nagyon köszi a gyors választ!

-
Sziasztok
Rendeltem egy PS4 játékot Amazon.de-ről normál szállítással feb. 18-án, most hétfőn kellett volna megérkeznie. (Dispatched from and sold by Amazon)
Kedden hívtam az ügyfélszolgálatot, mondták hogy jövő hétfőig várjak, ha nem kapom meg addig hívjam őket, és express feladnak egy másikat.
Gondolom futárral küldenék, én viszont tuti nem tudom majd átvenni. (normál postánál csak bedobnának egy értesítőt)
Lehet majd más címre kérni az express szállítással jövő példányt? (melóhely)
-
Sziasztok!
Rendelem az Amazon.com-tól egy-két DVD-t.
2 hétre rá meg is jött a csomag, de az egyik sorozatnak 2 lemeze is sérült. (1 csupa karc, 1 ujjlenyomatos--> pedig újat rendeltem)

Leírná valaki a reklamáció menetét?
Ha visszaküldöm, mennyi a postaköltég?
Ajánlottnak kell feladni? Azt a bubis borítékot a postán kell kérni? (tényleg nem tudom, lépésről lépésre, szájbarágósan kéne leírnotok a választ)

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kutya topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD FX
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- X13 Yoga Gen4 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest