- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok
Felfüggesztették az Amazon accountom, mert gyanús tevékenységet észleltek. (kb. 200e ft értékű vásárlás + vmi Ohiói cím, Bp-i vagyok)
1 éve vásároltam utoljára, kérték a bizonyítékot (bankkártya utolsó 4 számjegye + banki kivonat, + elküldtem nekik a tavalyi vásárlásom számát)
Nem volt nekik jó, mert mint kiderült egy teljesen más bankkártyáról kéne bizonyítani hogy az enyém.
Tehát ha jól sejtem feltörték a fiókom (volt kétfaktoros azonosítás rajta) és hozzáadtak egy másik bankkártyát.
Kár nem ért, az internetes vásárlást is tiltottam, fogok másik kártyát csináltatni.
Ilyenkor buktam a fiókot? Vagy van valami kontakt akinek szólhatok hogy az nem az én kártyám amit bizonyítani kéne? (egyelőre bármit csatoltam a sablonlevél jön vissza, hogy az xxxx végű kártyáról kéne vmi bizonyíték)
@ Remov --> Nagyon köszi a gyors választ!

-
Sziasztok
Rendeltem egy PS4 játékot Amazon.de-ről normál szállítással feb. 18-án, most hétfőn kellett volna megérkeznie. (Dispatched from and sold by Amazon)
Kedden hívtam az ügyfélszolgálatot, mondták hogy jövő hétfőig várjak, ha nem kapom meg addig hívjam őket, és express feladnak egy másikat.
Gondolom futárral küldenék, én viszont tuti nem tudom majd átvenni. (normál postánál csak bedobnának egy értesítőt)
Lehet majd más címre kérni az express szállítással jövő példányt? (melóhely)
-
Sziasztok!
Rendelem az Amazon.com-tól egy-két DVD-t.
2 hétre rá meg is jött a csomag, de az egyik sorozatnak 2 lemeze is sérült. (1 csupa karc, 1 ujjlenyomatos--> pedig újat rendeltem)

Leírná valaki a reklamáció menetét?
Ha visszaküldöm, mennyi a postaköltég?
Ajánlottnak kell feladni? Azt a bubis borítékot a postán kell kérni? (tényleg nem tudom, lépésről lépésre, szájbarágósan kéne leírnotok a választ)

Új hozzászólás Aktív témák
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- Azonnali játékos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Google Chrome
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest