Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Még szerdán létrehoztak nekem 1 panaszt és azt ígérték, hogy 24-48 órán belül feladják. Ma letelt, írtam nekik megint és most azt írták, hogy olyan raktárban van a termék, ami nincs nemzetközi szállításhoz felszerelve és azért tart eddig, de 27-én feladják, mert írta, hogy a becsült szállítás febr 21 és márc 5 között van. Írom neki, hogy a termék adatlapján most is február 29-ét ír szállításnak, majd azt mondja az csak Németországra vonatkozik. Ezután írom neki, hogy bro, átváltottam Magyarországra és akkor is február 29-ét ír, sehol nem említi, hogy ez egy mucsaröcsögei raktárból fog jönni. Úgyhogy lemondtam és elfelejtem az Amazont, ekkora bénázást... 2 hetem ment a levesbe.
-
CptAdamica
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Amúgy arra jutottam a supporttal, hogy a fizetés rendben megérkezett, de valamiért nem akarják feladni a csomagot, azt írták az Amazon raktárából szállítják, 14-én rendeltem, azóta már beszéltem 2x velük, megnyugtattak, hogy nagyon nagy király vagyok és fontos ügyfelük, de még mindig semmi. Esküszöm Aliexpressről már megjött volt, innen se rendelek többet.
-
CptAdamica
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
És az eladó ezt válaszolta: "Sehr geehrter Kunde, hallo, unser Bestellstatus wartet noch auf Zahlung. Haben Sie irgendwelche Fragen? Wir hoffen, Ihnen helfen zu können."
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok, 14-én rendeltem telefonomhoz fóliát az amazon.de oldalon. 1. fizetést elutasította a rendszer limit túllépés miatt, 2. már sikerült és levonta a pénzt a számlámról. Nem volt semmi hír a rendelésemről és úgy tűnt nincs kifizetve, ezért ma rákérdeztem az eladónál, aki megerősítette, hogy még fizetésre vár. Elküldtem neki az OTP app-ból lementett tranzakció részletező pdf-et, hol tudnék még reklamálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Lightyear - befektetési app
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi