Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Azt is próbáltam, úgy sem jó. Még arra is figyeltem hogy másolásnál ne legyen szóköz is másolva. De akkor sem jó. Mindegy, most felhúztam magam rajta, pár nap múlva megpróbálom újra. Nem izgatna a dolog, ha nem lenne preorderem amire nincs szükségem, de max ha nem jön össze a dolog, akkor úgy intézem hogy ne legyen pénz a számlámon amikor megjelenik a játék, így nem tudja Amazon levonni. Csak érted ez ilyen vészmegoldás, és inkább zavar az, hogy nem tudok belépni fiókomba.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kis segítséget kérnék.
Amazon.com-on van egy videojáték előrendelésem, amit szeretnék lemondani. Próbálok belépni a fiókomba, de azt írja ki hogy nem érvényes a jelszó. Kérek jelszó emlékeztetőt, jön mail, csinálok új jelszót, majd próbálok belépni vele és továbbra is azt írja ki hogy nem jó a jelszó. Valami ötlet, hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest