- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Azt is próbáltam, úgy sem jó. Még arra is figyeltem hogy másolásnál ne legyen szóköz is másolva. De akkor sem jó. Mindegy, most felhúztam magam rajta, pár nap múlva megpróbálom újra. Nem izgatna a dolog, ha nem lenne preorderem amire nincs szükségem, de max ha nem jön össze a dolog, akkor úgy intézem hogy ne legyen pénz a számlámon amikor megjelenik a játék, így nem tudja Amazon levonni. Csak érted ez ilyen vészmegoldás, és inkább zavar az, hogy nem tudok belépni fiókomba.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kis segítséget kérnék.
Amazon.com-on van egy videojáték előrendelésem, amit szeretnék lemondani. Próbálok belépni a fiókomba, de azt írja ki hogy nem érvényes a jelszó. Kérek jelszó emlékeztetőt, jön mail, csinálok új jelszót, majd próbálok belépni vele és továbbra is azt írja ki hogy nem jó a jelszó. Valami ötlet, hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest