Hirdetés
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fraser22
csendes újonc
Amazonos csomag vissza küldése hogy működik? Nem látom hogyan lehetne házhoz rendelni a DHL futárt csomagfelvételre (van előre kinyomtatott cimke így ingyenes lenne a visszaküldés) személyesen pedig nem tudom elvinni feladni. Akkor így marad a fizetős megoldás DPD, GLS?
-
fraser22
csendes újonc
válasz
radi8tor
üzenetére
Két eladótól rendeltem (amazon.de) mindkettőnel a "Dispatches from Amazon" szerepel. Ahogy néztem 2 csomagban fogjak küldeni, volt egy kis gond a rendelés leadás után amire 10 nappal később derült fény. Van egy kicsi esély arra, hogy még jövő héten ide ér? A rendeléseknél azt irja, hogy "Expected by 28 Dec"
-
fraser22
csendes újonc
Az első Amazonos rendelésemet várom, jelenleg a "Dispatching Now" státuszban áll (ez különben mit jelent, hogy most csomagolják?). Melyik futár szolgálat fogja kiszállitani? GLS, Magyar Posta? Standard Shippinget választottam.
-
fraser22
csendes újonc
December 4.-én adtam le az első Amazonos (amazon.de) rendelésemet. 2 termék 2 különböző eladótól. A csomag azóta a "Not Dispatched" állapotban van. Ez normális?
Nincs ebben tapasztalatom. Azt érkezési időnél azt írja, hogy: December 11-28. Standard szallítást választottam. Másnak mi a tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nincs ebben tapasztalatom. Azt érkezési időnél azt írja, hogy: December 11-28. Standard szallítást választottam. Másnak mi a tapasztalata?