- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Beni2360
üzenetére
Kitöltöttem már, ahogy írtam, visszaírtak, hogy nem elég.
Mivel a bankban sehol nincs tranzakció erről a rendelésről, ezért kivonat sincs. Havi kivonatom van, azt meg nem fogom nekik feltölteni, mert egyrészt nincs rajta cím meg telefonszám (amiket kérnek), másrészt meg semmi köze az Amazonnak ahhoz, hogy én mire használom a kártyámat.
Valószínű elírhattam az adatokat, mert nem kért megerősítést se.
De hogy ezért felfüggesztik a komplett fiókot, ilyen baromságot sehol máshol nem láttam még. Ki se tudom törölni.
Persze mindez a saját biztonságomért, nyílván.
VISA internetkártya különben (CIB Bank, ha számít és rajta van a pénz is még a számlán).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest