- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Orders alatt válaszd ki a Contact seller vagy File/View claim -et és írj az eladónak, hogy nem azt kaptad, amit rendeltél.
Legrosszabb esetben is annyi van, hogy vissza kell küldened a terméket, aminek az árát kifizetik neked postaköltséggel (egy részét előre - teljes összeget a végén ha tudod mennyi pontosan a postai díj). -
Suineg
senior tag
Egyszer sérülten jött meg egy könyvem egy eladótól, vagyis szállítás közben megsérült, de az eladó nem jól csomagolta be, azért történt.
Rögtön fotóztam, küldtem az eladónak, hogy mi történt.
Válaszolt, hogy küldjem vissza és visszafizetik a vételárat+postaköltséget, + a visszaküldés költségét is.
Erre én válaszoltam, hogy most én miért költsek erre még rá + 3-4 ezer forintot, (súlyos könyv volt így ennyi lett volna a visszaküldés díja) és hát ezt a választ már az amazonnak küldtem el.
Kis idő múlva visszafizette az amazon a teljes vételárat+postát, és nem írták, hogy vissza kellene küldenem a könyvet.Ingyen könyvem lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest