Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Orders alatt válaszd ki a Contact seller vagy File/View claim -et és írj az eladónak, hogy nem azt kaptad, amit rendeltél.
Legrosszabb esetben is annyi van, hogy vissza kell küldened a terméket, aminek az árát kifizetik neked postaköltséggel (egy részét előre - teljes összeget a végén ha tudod mennyi pontosan a postai díj). -
Suineg
senior tag
Egyszer sérülten jött meg egy könyvem egy eladótól, vagyis szállítás közben megsérült, de az eladó nem jól csomagolta be, azért történt.
Rögtön fotóztam, küldtem az eladónak, hogy mi történt.
Válaszolt, hogy küldjem vissza és visszafizetik a vételárat+postaköltséget, + a visszaküldés költségét is.
Erre én válaszoltam, hogy most én miért költsek erre még rá + 3-4 ezer forintot, (súlyos könyv volt így ennyi lett volna a visszaküldés díja) és hát ezt a választ már az amazonnak küldtem el.
Kis idő múlva visszafizette az amazon a teljes vételárat+postát, és nem írták, hogy vissza kellene küldenem a könyvet.Ingyen könyvem lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest