- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
uk és de rajta van az első vonalbeli országok listáján, ott a hangosat árulják. Ha jól értem, akkor a basic működik azokban az országokban is, csak a felülete nem integrálja az egyéb előfizetős csatornákat és bérlés/vásárlás lehetőséget. Szóval a basic lehet eléri a streaming tartalmat első vonalbeli országban is, de a hangossal több mindent lehet. A bibi az, hogy nem lehetséges a fullost basic móban használni hivatalosan, legalábbis amazon videóhoz.
Valsz az amics shopból lehet rendelni [link] vagy olyan eu országban venni, ami másodvonalbeli.
A korábbi linkemen ott van a leírtás
"Fire TV Stick Basic Edition is available for sale for shipping to France from Amazon.fr, to Italy from Amazon.it, to Spain from Amazon.es, to Canada from Amazon.ca, to Mexico from Amazon.com.mx, and to Brazil from Amazon.com.br. Customers in other eligible countries can purchase Fire TV Stick Basic Edition for international shipping from Amazon.com."Csütörtökön vettem egyet, szépen ment is a németeknél, csak most láttam, hogy eddig elkerülte a figyelmemet ez a szivatás az eszközök működésénél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Miele Triflex HX2 white 2 év garancia
- Makulátlan Játékos Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11,
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB NVMe SSD!
- ROG Zephyrus G14 GA403UI 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ASUS Vivobook16 Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 6Mag 16/1TB Radeon 780M FHD+
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 450 G8,15.6",FHD,i5-1135G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest