Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem ajandekcsomag, en is csak neha lattam. Hosszaban le van irva hoyg a rendelt cucc valodi csomagolasan latszik a benne szereplo termek(azaz sajat dobozba fogjuk kuldeni) es becsekkolhatom ha kerem hoyg rakjak amazon dobozba bele. De nincs minidg ott. Pl a projektornal ott volt de a kontakt grillnel nem, de a projektor nagyjabol kemeny gyarilag jol leragasztottban erkezett bar meghult bennem a ver mikor csak csupasz dobozt meglattam afutar kezeben. de ez a nem olcso kontakt grill a majdnem teljesen kinyilt fdobzban eleg furcsa latvany volt , lagyabb karton nulla gyari ragasztas. meg mindig felmegy a vernyomas mikor ragondolok

update: afenebe most latom maskep nez ki mar nem checkbox a kosarban hanem egy szurke gomb ezert nem talaltam , szoval csak jobban kellett volna figyelni

"Conceal Package Contents"
Some items in your order ship in their own box and will be visible when delivered. To cover this package for free, choose 'Dispatch in Amazon box' for each item listed below.
Dispatch in Amazon box (itt a csekbox)
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest