Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Van, természetesen. Paypal acc-hoz már hozzá tudtam csapni, vásároltam is vele, meg vonatjegy vásárlás, eon számla, volt minden. Nem is nagyon van már nem netes kártya forgalomban.
Vertigo18 Én is erre gyanakszom, com egyből vissza is dobja, hogy nem támogatott kártya. Az UK elfogadja, a német nem.
Nem olyan régen váltottam bankot, akkor felmerült a kártya kérdés is. Gondolkoztam is a VISA-n, de aztán elvetettem, mert amúgy meg nem nagyon használom ilyenre, inkább EU-n belül vásárolok, vámkülföldről max pár dolláros vackokat.Akkor megkérem a német rokont, és megrendeltetem vele a motyót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
- ASUS Dual Radeon RX 580 OC Edition 8GB GDDR5
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest