Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
ha már megrendelted a terméket?
Pl. visszaigazolás a kifizetés után max. 1 perccel, hogy sikeresen kifizetted. Csomagolás indul.
A vevők nagyrésze nem lóg napi 24 órában a neten.
Pont ezért kéne a kifizetés pillanatában visszaigazolni, hogy mi a rák van.
Eddig még mindig úgy volt bármely más webáruháznál, hogy ha beraktam egy tételt a kosárba, majd lekattintottam a megrendelést és hogy online fizetem ki kártyával, a fizetés az adott feltételek fennállása esetén azonnal megtörtént. A bank zárolt. Azaz pontosan tudható jobb helyeken, hogy a bank mikor zárolja a kártyaszámlán a pénzed.
Itt nem.. most már ki tudnám fizetni, de most meg nem tudom, hogy mikor jut eszükbe zárolni. Tiszta LOL.Na most ez egy olyan számla esetében, aminek az egyenlege mindig 0, csak átvezeted a pénzt, rohadtul nem mindegy.
Azt nem értem, hogy a "fizetés" gombra kattintás és a tényleges lóvézárolás közt miért kell több órának eltelnie? Mindenhol máshol ez max. 1 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest