Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Rendeltem az amazon.com-ról, kaptam egy ilyen levelet és nem tudom úgy ez most mit takar nem nagyon tudok angolul a google fordító meg nem érthető. Az üzenet:
Hello,
A shipment from your order (#112-0279057-3681025) for the following item(s) has been returned as undeliverable.
Item(s) Returned:
1 "KRUPS GX600050 Conical Burr Coffee Grinder with Grind Size and Cup Selection, Black"Some common causes for undeliverable packages are listed here:
http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=3608471#why
If you haven't already requested a replacement order or received a replacement notification, you'll receive a refund notification soon, in which case you may return to our website and place a new order.
If placing a new order, please take a moment to verify the correct shipping address is listed for any open orders you may have. You may view your order status online in Your Account (www.amazon.com/your-account).
The shipping address listed for the returned order is:
Itt az adataim vannak amit jól adtam meg.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 1
- Napelem
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Óra topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest