Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miben jobb egy echo auto, mint a telefonon az alexa applikáció?
-
gypiero
tag
Elméletileg a hangszóró ugyanaz benne, csak a kialakítása miatt jobb a hangzása, egy tesztben ezt írták. Én épp azon vacilálok, hogy megéri-e a 4-est venni annyival többért, vagy kezdésnek elég lenne egy hármas is, plusz egy echo auto, ha beválik a dolog. Kicsit tanácstalan vagyok, főleg hogy utánaolvastam a spotify integrációnak és nem gondoltam, hogy csak mókolással működik... Google (home) oldalon is van ilyen issue vagy ott nem kötekszik ilyennel?
-
Nestra
csendes tag
Sziasztok. A 4. generációs echo dot mennyivel jobb a 3.-nál? Abból van itthon 2, gyakorlatilag elégedett vagyok velük, de azért el tudnék viselni egy kicsivel jobb hangminőséget.
És mi a helyzet a black friday akcióval, megéri várni még egy hetet, szerintetek tovább javulnak akkor az árak? -
-SeveN-
aktív tag
Sziasztok!
Elérhető valahol egy friss howto hogy állítsam be a frissen rendelt DOT 3-at hogy működjenek magyarországon a skillek.
Már a Spotify integrációnál elkadtam.
Csak régi leírást találtam.Köszönöm
-
Cobraxy
újonc
Sziasztok!
Lett egy amazon echom de a spotyfit nem tudom valamiért rátenni.
ha skilleket akarok letölteni akkor meg ezt irja /"a fiókjában nem található támogatott alexa eszköz. győződjön meg arról, hogy legalább egy eszköze van online"/
segítségeteket előre is köszönöm -
Galahed
senior tag
Az ügy több szereplős.
- Van Skill az Alexához amit be kell állitani az alexa app-ban.
de:
- TV-nek alkalmasnak kell lennie erre a feladatra. ( plusz rendelkezzen WIFI/ internet eléréssel)
- Csak angolul fogod tudni használni, viszonylag szűkös parancskészlettel, nem kihasználva a TV max tudását - hangerő, csatornaváltást (ha nem set top boxxal használod) ki/be kapcsolás , alapfunkciók stb itt a teljes leírás és parancslista -
Mezőfi
friss újonc
Sziasztok most vettem egy Philips ambilight tvt és nem tudom hogy kell irányítani az alexával. Nincs magyar nyelv. Segítsetek.
-
Hunreal
tag
válasz
iknight #1749 üzenetére
Szia!
Én is új vagyok, 1 héttel ezelőtt szereztem be az Echo Show 8-ast, mert a Ring csengőhöz akartam egy képernyőt (ami automatán elindul, ha csengetnek).
Az élesítés után 1-2 nappal ugyanebbe a problémába (szintén prémiumos spotify fiókkal rendelkezek) futottam bele én is! Az amazon oldalán a "Account & Lists/Manage your Content and Devices/Preferences/Country Region Settings" útvonalon megadtam egy londoni címet. Ezután azonnal teszteltem, de ismételten a geographical restrictions üzit kaptam. Duzzogtam, hagytam is a fenébe. Majd tegnap késő este ránéztem és egyből tudtam aktiválni a skillt. A fiókom adatait megadtam, engedélyeztem és működik. Nagy valószínűséggel egy logout és re-login folyamatot nem végeztem el (esetleg átfutási időre tudok gondolni). -
iknight
senior tag
Sziasztok,
Friss Alexa felhasználóként szeretnék segítséget kérni, rendelkezem spotify premium előfizetéssel, és elvben hozzá is lehetne adni a spotify-t, de mikor megkísérlem az alábbi üzenetet adja:
"You are not eligible to enable skill due to geographical restrictions."
Ami nyilván elég beszédes, a kérés, hogy valahogy meg lehet oldani, hogy mégis működjön a két szolgáltatás együtt?
-
Galahed
senior tag
Kipróbáltam egy próbarutinnal. Nálam nincs led szalag de szines izzó van. (Philips Hue rendszer)
Rutin:
When this happens:
Voice:
Alexa , change color to green. (végül is teljesen mindegy mit irsz)
az Add Action nél: Smart Home/Lights/ kiválasztott fényforrás/ NEXT / Set Color/ select/ Green /SaveRöviden ennyi , nálam igy működik.
-
Seppi5
friss újonc
válasz
Galahed #1741 üzenetére
Köszönöm a tanácsot.Ki is próbáltam az app- ben lehet változtatni a színeket de a rutinnál szintén csak azt tudom beállítani hogy ki be kapcsolja hogy melyik színt szeretném azt nem úgy hogy mindíg az a szín fog világítani ami utoljára be lett állítva az appban de lehet én csinálok rosszul valamint.
-
st6969
őstag
Szokott valaki Alexával Xiaomi Yeelight RGB E27-es "izzót" vezérelni? Színeket tudok váltani, de a dimmeléssel vannak gondok. Ha csak simán azt mondom neki, hogy Alexa, dim the bedroom light, egy leheletnyivel lentebb veszi, ez így OK. Ha értéket is mondok, pl. Alexa, dim the bedroom light 10%, akkor jobban láthatóan lentebb veszi, ez is OK. De ha már 30%-ot mondok neki (nyilván 100%-ról indulva), teljesen kikapcsolja.
Szerintetek mi lehet a gond? -
Galahed
senior tag
Akkor ha jól értem RF alapon megy , nem infrával.
Sajnos ha a Broadlink Skill-ben nincs megirva hogy válthatsz szint akkor nem fogja tudni. Azonban ha az Alexa app-ban képes vagy a szineken változtatni, akkor valószinüleg (ha megengedi a rutin) tudsz irni hozzá rutint szintén az Alexa app-ban, beállitod, hogy melyik szint milyen parancsra/hangutasításra kapcsoljon. Ha az app-ben sem tudod kézzel vezérelni, akkor nem nagyon látok rá esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Yettel topik
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Honda topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest