Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
Silentfrog #81 üzenetére
Az e verzióról volt szó, az jobban bírja.
Ha az alvás közbeni légzésfigyelés be van kapcsolva, akkor 6-7 nap, ha nincs, akkor 12-13. -
scyllarus
veterán
válasz
Jim Tonic #54 üzenetére
Felhasználói szokások kérdése. Engem az aktivitáskövetés pontossága nem érdekel, akinek az kell, vegyen Garmint vagy Polart, ebben a Huawei/Samsung ugyanúgy gyenge csak még egy csomó más hátrányuk is van mellé. Engem csak trendszinten érdekel, annál meg mindegy, úgyis minden alkalommal ugyanúgy 2-5-10-akármennyi százalékot fog tévedni, tehát a trendet nem befolyásolja. Az alváskövetése jó, az üzemideje jó, az értesítéskezelése jó, engem ezek érdekelnek.
-
scyllarus
veterán
válasz
Parallaxis #33 üzenetére
Honor Magic Watch 1-2 mind azt csinálta (akkor még egy cég voltak teljesen, konkrétan ugyanaz volt a firmware, mint a GT-GT2-é). Az Amazfitem jól mér.
Utána leszálltam a Huawei vonalról, mert autóban nem lehetett használni. -
scyllarus
veterán
válasz
Parallaxis #27 üzenetére
Nincs tetoválás ott, ahol hordod? Az szokott még bezavarni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Balance-nak van most speciális kiadása is különböző színekben, de ez semmit nem változtat az egyébként is jól eltalált funkcionalitáson.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest