- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Audison #53597 üzenetére
nem a vizre gondoltam
nezd meg a hidat ablakoknal pl. lehet csak a felbontas miatt. vagy nem volt stabil az allvany.
amiket torzo irt. esetleg mas szogbol hajokat, autokat, embereket is belekomponalva. eloteret vagy barmi ami feldobja, megkulonbozteti a naponta ellott sokmillio tower fototol. -
torzo
őstag
válasz
Audison #53597 üzenetére
Amit már annyiszor mantráztam. Szokatlan perspektíva, térbeliség érzékeltetése jó hármas tagolással és persze a megfelelő optika használata.
Nézd meg m3ss hídfotóit és akkor nem is kell szövegelnem többet!
Ugyanezt tudom tanácsolni LamaCube fórumtársnak is, meg mindenkinek, aki tájfotózik vagy próbál.
@shouryuken: klassz!
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz
Audison #53594 üzenetére
turistas, nekem unalmas. mintha be is lenne mozdulva vagy csak lagy kicsit?
(#53587) bebolint98 sotet tonusokat hianyolom.(#53593) shouryuken minek az neked, igy csak jo kepet csinalsz
elozo malmos nagyon jo kompo/kep. egyszeru kis foto, de pont ilyet tennek ki a falra.
[ Szerkesztve ]
-
kopi120
tag
válasz
Audison #53395 üzenetére
Nem szoktam beleszólni, de nekem nagyon bejön a hangulata.
Én kétoldalt megvágnám (szatyor bal oldalt és azok a kék valamik jobb oldalon)
Nem vagyok híve a mindenre dobjunk vignettálást, de elhúzzák a szemem a fehér részek, illetve talán némi kontrasztot elbírna még.
A fekete ruhás srácot lelökhetted volna, illetve elalhattál volna a busszal[ Szerkesztve ]
-
-
*Ropi*
félisten
válasz
Audison #46833 üzenetére
A flare jó, de a lány mellett, baloldalon lévő kandeláber nem kellene oda (kicsit arrébbról fotózva kitakarta volna). A bal szélen lévő fókuszon kívüli búza (vagy mi) elsőre zavart, de aztán rájöttem, hogy pont jól egyensúlyozza a képet a flare ellenében. A korlátok fektetett "V" alakja viszont feldarabolja a képet.
-
törölt tag
válasz
Audison #45178 üzenetére
Vállalható, nekem tetszik, bár a kép baloldala elég üres lett. Picit jobbra kellet volna igazítanod a gépet, hogy a fatörzsből több kerüljön a képre.
A 3 teres kompozíciót profi módon lőtted be, ettől nem is lehetne korrektebb, jobb beállítást találni egy ilyen képhez.[ Szerkesztve ]
-
torzo
őstag
válasz
Audison #44962 üzenetére
Szereted az élénk, telített színeket. Én is. Itt mintha túlment volna azonos a bizonyos határon a szaturáció.
A háttér klassz, homogén! Szóval szép kis virágcsoport, én is lefotóznám, de....Bakker! Bal oldalon az mi? Kutyagumi?
Ha nem is az, baromira zavaró.
A virágok előtti teret a belógó fűszálaktól meg kellett volna tisztítani.
És sokat számítana, ha polárt használnál, mert a leveleken zavaró, kósza fények vannak.
Azt nem tudom, hogy itt a középre komponálás-e a legjobb hatású.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Tomdriver
őstag
válasz
Audison #44420 üzenetére
Sok-sok türelem és idő kérdése, de ezek szerint Te ezt tudod.
Mo-n is működik ez (madárkák politikailag nem üldözöttek - még), kis agyuk sokkal egyszerűbben működik mint azt sokan gondolnák, az éhség megszelídíti még a farkast is.
Ingermentes környezet szükséges és temérdek idő, mondom ezt mint amatőr ornitológus.[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz
Audison #44420 üzenetére
Itthon is vannak olyan helyek, ahol azért nagyon közel lehet jutni hozzájuk. Persze nem a Margitsziget, ahol a sok neveletlen gyerek ijesztgeti-kergeti az állatokat. De pl. Kékestetőn van egy szanatórium, oda ha bemész, két diót összekocogtatsz, akkor tényleg odajönnek érte a mókusok. Cinkék is vannak ott bőven, megszokták a nyugalmat, nemigazán félnek. Szép nagy terület, érdemes ellátogatni oda.
-
zoomon
tag
válasz
Audison #44272 üzenetére
Ez szerintem a honnan nézzük tipikus kérdése, egy nagyon jó képhez sok tényezőnek kell együtt lennie-működnie, nekem kifejezetten tetszenek a madaras képeid, és az én gyenge 70-300-as üvegemmel elérhetetlen élesség van a képen, persze a tiédet is lehetne fokozni és lőni egy perfekt fotót, de akkor azt miért a kezdőbe raknád?
-
torzo
őstag
válasz
Audison #44099 üzenetére
Kellemes, szép zsánerkép, frankó kompozíció, szépen mosott háttér, szemcskéje éles, jó és jellegzetes a testtartás. Jó ez így!
Ha az gally, amire rászállt, nem ilyen szabályos felszínű lenne, akkor ez a kép bárhol megállná a helyét!
De így is rendben van![ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Audison #44095 üzenetére
Jó bizony.
Bár én lehet, hogy zártam volna egy kicsit a blendén, hogy éles(ebb) legyen a madárka teste is (ha a farka nem is). De lehet, hogy akkor meg már zavaró lenne a háttér. Mindegy, így is kafa.
(#44093) Snoop-y: Vágni kell balról, meg felülről 3:2-be, és máris nem lesz olyan zavaró a teteje.
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Sandisk Extrem Pro Cfexpress 128Gb Type B kártya Cf express Újszerű Dobozos
- Panasonic DMC-LX15 Digitális fényképezőgép F1,4 2,8 LEICA DC 4K videó 20,1 MP LX15
- Smallrig Forewala W60 wireless vezeték nélküli mikrofon eladó
- Sony Vario-Tessar T E 16-70 mm f/4 ZA OSS
- Fujifilm WCL-X100 nagylátószögű konverter X100-as szériához