- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
Zsolt1 #35150 üzenetére
Ennyire azért nem jó az a képem.
Ha szép háttérmosást szeretnél, akkor kicsi F értékkel fotózz (rekesszel).
Plusz mielőtt más javasolja nézd meg Scott Kelby könyveit, nagyon jók, egyszerű a nyelvezetük. Én személy szerint sokat tanultam belőle.szerk.: utólag is lehet élesíteni, kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz
Zsolt1 #35148 üzenetére
Szerintem inkább a vágás nem az igazi, túlságosan középen van. A színeket én nem érzem túlhúzottnak. A hátteret lehetne még utólag maszatolni. Illetve jól mutatna, ha a háttér mondjuk fekete fehér lenne(, vagy más a témától különböző). (Nekem is volt anno egy hasonló próbálkozásom.)
Második próbára biztos, hogy egy nagyon közelire mennék.
(makró fordított obi
)
[ Szerkesztve ]
-
-
bepken
veterán
válasz
Zsolt1 #26568 üzenetére
az első kép: felül lemaradt az épület csúcsa, illetve én egy kicsit sötétnek érzem az egészet (már túl sötét volt, gondolom ezt lőtted később)
az aljából pedig még vágnék egy kicsit, legalább akkorát, hogy a jobb-alsó sarokból eltűnjön az a szürke belógó valami.a második kép: az összhatás nagyon jó szerintem, nekem kifejezetten tetszik a kép
itt a háttér (felhők) sem olyan komor, szebbek a színek, szépek a csillanások a vízben.
és hát igen, mindkettő életlen és zajos...de ebben a részében nem tudok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...