Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
válasz
racskobalazs #64996 üzenetére
Szia! Alapvetően jó kis kép, amin esetleg lehetne javítani a képarány. Amúgy szeretem az 1:1-et, akár maradhat is, esetleg a szokásos 2:3 fekvőt megnézném.
Továbbá nem tudom mennyire tudatos, de ha egy szép tavaszi napsütéses a téma, akkor túl visszahúztad a csúcsfényeket. Értem én hogy hisztogram meg kiégés, meg egy pixelt sem akarsz telítésbe vinni, de egy kép jóságát nem az adja, hogy merev technikai szemmel egy pixel sincs kiégve. Szal hagynék több csúcsfényt, akár úgy is hogy minimálisan telítésbe megy nyilván a virágszirom, még annyira, hogy azért a finomszerkezetét ne veszítse el. Sztem élőbb lesz tőle. Amúgy grat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- www.iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 100% - 128 GB, Space Black - Használt, Karcmentes Állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest