- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Ixion77 #57278 üzenetére
KB delben erkeztunk a hotelrol, 6 oras repulo, par kisviszki utan, taxial hulla faradtan 3.5 eves gyerkoccel. Zombimod egybol check-in pult, szobalelfoglalas, kipakol, zuhany, es zugtunk is fonokkel a dubai irodaba (amugy a Burj-ra nez, beszabehu).
Csak este, mikor jottunk vissza, realizalodott, hogy bazmeg, holvagyok, mi ez? Van ilyen a valosagban?
Megneztem par dokut az Emiratusokrol elotte, valamennyire felkeszulten mentem, de ami ott fogadott, alladapatlotsopresesen futurisztikus.
Kontranszt meg a Dubai Creek repuloter feloli oldalan, arany, fuszer bazar, oreg fahajok, kis utcak (ahol bizony meg kekora utan is 100%-ban bizonsagban ereztem magam a gyerkoccel es a szoke, kekszemu nejjel)..
A java meg hatravan, all. epitenek egy Burj Khalifanal is magasabb felhokarcolot, meg tucatnyi parhuzamos projekt a 2020-as Expora, na az utan kell megegyszer elmenni, ott szereintem pakikat vagy filippinokat kell majd felfogadni,hogy vigyek az ember allat..
ja, tegnap a bor, az nem bor, hanem bőr akart lenni.a Deluxe Suite-ban, amit kaptunk volt az a bőrpalmagos ablak,onnet keszult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- általános iskolai rendszergazda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest