Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
jjeahh #41216 üzenetére
mitol semmi extra? jo a pillanat, erdekes a kompo, a helyszin is sztem. persze a fenti lampa nem lenne baj ha nem lenne benne, esetleg egy szukitett vaku a parra, bar utobbi nem biztos h hianyzik. de semmiextra? persze szubjektiv dolog ez, meg annyira nem zavar a kritika, de sztem reg lottem ilyen jo parfotot
kolcson pana vaz volt, parom huganak a gepe. gondolkozik, hogy vegyen-e valamit, de annyira keveset hasznalna, evente 1x 2x, hogy kb felesleges, van eleg kamera... majd ha lesz 2 milc akkor az egyiket biztos benyulja utazasok alkalmaval..tukrosokhoz hozzanyulni se akar
az ove tenyleg kicsit semmiextra, egyetertek
mondjuk 14mm-en, allvany, nd nelkul ebben a napszakban valojaban egy egesz vallalhato kompoval biro turistakep sztem.
(#41218) vond ilyen szinu volt az eg, szelektiv mokolas nelkul? mutatsz egy nyerset?
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest