- Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Skype adatvesztés
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
@ fattyu: Köszi!
@Fandango: Őszinte leszek. Nagyon gyors kidolgozás volt, így nem egy szép végleges kép ez így.
A szűrőt akartam tesztelni, milyen lehetőségek rejlenek benne, azért gondoltam naplementét egy kis felhővel, de amire odaértem, a felhők is megritkultak. Az eredeti képen a házak, és a fák totál feketeség. Szóval ahogy kimentettem ebből a sötétségből, pont arányosan hullik szét a kép. De nem nagyon foglalkoztat, mert annyira azért nem érdekes kép, mert ha olyan téma lenne benne, akkor a kép alja miatt lőttem volna egyet szűrő nélkül, aztán odamaszkolom és akkor nem lenne ennyire szétcsúszva.@Real_Necro: Igaz...
Amúgy itt van egy kicsit visszafogottabban, ez kellemesebb lehet a szemnek,
viszont ahogy fattyu írta, az előző meg olyan meseszerű, és valahogy tetszik.
Na ennyit erről a képről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest