Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt kaptam egy 3e Ft értékű kupont (10e Ft vásárlás felett használható) SMS-ben az Alzától. Tegnap használni akartam, de azt írta a rendszer, hogy már felhasználták...
Ilyenkor mi a teendő? (Nyilván levél az Alzának, csak hát na, fura.) -
Taci
addikt
Sziasztok!
Alzánál milyen összeghatár felett van ingyen szállítás? Vagy van esetleg valamilyen aktuális kupon hozzá? -
Taci
addikt
Gondoltam, Alzáról kuponozva megveszem a számomra óhajtott fényképezőgépet ( [link] ), viszont valamiért ez a model pont nem kapható nálunk... Vajon miért nem? Van előtte lévő (A6000 pl.), van utána lévő (a pár hetes A6600 is), de az pont nincs, amit szeretnék. Vajon mi alapján (nem) kerül be egy termék a kínálatukba?
Amúgy ha valaki esetleg látta valahol jó áron (1 hete a 220Volt akciózta le erősen, de vártam vele, hátha az "igazi" BF-re újra/jobban leviszi - nem tette
), kérem, ne tartsa magában.
Köszi. -
Taci
addikt
Sziasztok!
Ugye jól látom, hogy érdemben már nem nagyon tudok ettől az ártól lejjebb menni?155e Ft-ra jön ki a kuponok minimum vásárlási ára, és nagyjából minden összegű kupont felhasználtam egyszer (amíg a keret engedte). A barkács-kupon (2,5e) már nem fért bele, helyette lett az Autó-motor (2e).
Köszi!
SZERK.:
Közben látom, MediaMarkt-nál a Red-es akcióval még ennél is olcsóbb, szóval inkább onnan rendelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest