- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
A Corsairt eleve csak ventrire lehet dugni. Ennek inkább az volt a baja,hogy rezonált. Időközben ma le is cseréltem és, hogy alza is legyen benne egyből beszámították az NZXT árába.
Személyes ügyintézés volt. Az NZXT mehet ventrire és pumpa csatira is. Utóbbin van most és 0 hangja alapjáraton. Mást meg nem teszteltem mert eü szuneten vagyok épp. -
bigdigit
addikt
válasz
Tikakukac #9171 üzenetére
Nos le is zárult az ügyintézés és ez tényleg gyors volt. Kedden leadtam és ma már a pénzt is elindították vissza.
A nálam lévő corsair h170i is megy most már vissza.Adtam neki esélyt de ez sajnos alapon is zúg.Külön van egy levehető kupakszerű valami a pumpa tetején és ahogy finoman tudom mozgatni úgy változik a zaj tartománya. Levenni nem lehet mert akkor a pumpa is leáll. Ez valami konstrukciós hiba lehet. Szerintem mégis inkább ismét Kraken 360 lesz csak az újabb verzió.
Sokat vaciláltam rajta alza vásárlás legyen-e ismét mivel máshol és szintén megbízható boltban vagy 8000-el olcsóbb is lehetne. De ilyen pozitív tapasztalatok után és mivel 6 év a garancia maradok a kicsit feláras alza mellett. -
bigdigit
addikt
Valaki tudja esetleg mennyi ideig tart egy AIO garanciális ügyintézése náluk? Kraken márka és roppantul elkezdett zúgni a pumpa.A szokásos teljes átmozgatáson már túl vagyok szóval nem a bubik vannak beszorulva. 5 éves ugyan de 72 hó gari van rá. A gond az míg tart a dolog a gép is állni fog mert nincs más amit felrakjak helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest