Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
El Gringo
senior tag
Üdv! Jól látom, hogy ingyenes garanciafutárt úgy kell kunyerálni telefonon? Sehol nem láttam ilyen opciót, amikor kitöltöttem az online reklamációt. Egy ötezres egérrel nem akarok elb.szni fél napot
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Ugye jól látom, hogy érdemben már nem nagyon tudok ettől az ártól lejjebb menni?155e Ft-ra jön ki a kuponok minimum vásárlási ára, és nagyjából minden összegű kupont felhasználtam egyszer (amíg a keret engedte). A barkács-kupon (2,5e) már nem fért bele, helyette lett az Autó-motor (2e).
Köszi!
SZERK.:
Közben látom, MediaMarkt-nál a Red-es akcióval még ennél is olcsóbb, szóval inkább onnan rendelem. -
syberia
veterán
A békás (vagy mi ez) cég megint letarolja a piacot.
-
zolee1984
senior tag
Sziasztok
Lehet hülye kérdés, de elmondaná valaki honnan lehet ezeket az alzás kuponokat beszerezni?
Bocsi ha evidens a dolog.
-
törölt tag
válasz
kecso2009 #379 üzenetére
Van köztük új, van felbontott, és van újszerű.
Az új esetében tényleg újat kapsz, összes gyári tartozékával együtt.
A felbontott elvileg az, amit valaki már megvett, majd valami miatt visszaküldött. Jó esetben csak azért küldte vissza, mert nem kellett neki, rosszabb esetben meg azért, mert pl. nem működik, vagy épp tönkretette valamilyen módon. Kaptam már sérültet is felbontottként, meg kaptam már olyant is, amelyiken az idióta barma végigfolyatta a hűtőpasztát a CPU foglalaton át a RAM slotokig, a Pci-Expressz foglalatig. Mindenhova jutott a hűtőpasztából! De kaptam már teljesen újnak tűnőt is felbontottként, viszont ezt előre megjósolni nem lehet, hogy milyent kapsz jelen esetben. A garancia ugyanúgy 3 év rá, mint az újra.
Az újszerű az használt, 21 hó garanciával.
(Amit meg használtként szoktak árulni, azok meg általában mindig javítottak.)
Ha van kedved és időd egy próbát tenni, nyugodtan megveheted bármelyiket, mert a 14 napos elállás keretében vissza tudod küldeni, ha valami nem oké. (Lehetőség szerint ha hibás/sérült/hiányos, akkor jelezd nekik, hogy utána ne járjon más is pórul, mert ha nem jelzi nekik senki, akkor utána eladják másnak is ugyanezt ugyanígy.) -
kecso2009
tag
Sziasztok! Lehet hogy primitív kérdés lesz de nem igazán értem. Tudnátok segíteni abban hogy mi a különbség e három termék között?
1.https://www.alza.hu/asus-rog-strix-b450-f-gaming-d5458122.htm#recenze
2.https://www.alza.hu/asus-rog-strix-b450-f-gaming-d5514890.htm
3.https://www.alza.hu/asus-rog-strix-b450-f-gaming-d5363067.htm?o=4
ahogy látom az egyik újszerű, másik felbontott meg ilyesmi, de most pontosan mire lehet ezektől számítani?
Meg lehet pl a kis ideig használtat, vagy felbontottat rendelni bátran? -
Chaser
legenda
válasz
mucsácsó #374 üzenetére
mondjuk azért, mert a monitor kategóriában a min. érték 70e, és mivel 76e a monitorod semmilyen más kategória limit nem fér bele? az utána jövő legkisebb is 12e, ha 90e-s monitort néznél akkor már menne
Fandango
kizárt dolog mert nem tudom ( :jó szórakozást, ezt a topikot törlöm a listáról :d
-
Fandango
veterán
-
mucsácsó
tag
-
mucsácsó
tag
-
válasz
maj-viktor #350 üzenetére
Társasra milyen kód használható fel?
-
maroni
aktív tag
-
samujózsi
senior tag
Én nem vásároltam és nem is fogok vásárolni tőlük. Az ok ugyanaz, amiért ez a topic nyílt: a mindent elárasztó, rettenetesen idegesítő reklámjuk. Sajnos egyúttal a South Park iránti rajongásomat is sikeresen lenullázták, mert ennek a.zöld gnómnak a magyar hangja Csőre Gábor, aki valójában Eric Cartman. Sajnos mióta beindult ez az alzás reklám, már azon sem tudok őszinté röhögni.
-
mucsácsó
tag
hát, szerintem lehet beadom az AOC 27G2U-t, még alszom rá egyet talán - 75k "alapból" most, és így 68k lenne a monitoros kuponnal (-7k)
vagy nem tudom, hogy olcsóbban ki lehet-e hackelni még ettől is...
3 év garis :p
ugyanez valahol meg 107k... nocomment :'D
gondolom ezek is kipörögnek a készletről, aztán jön a magasabb ár, mint a 24G2U-nál..de még körbenézek, csak nem voltam itthon
-
BullZeye
veterán
válasz
Mi a trükk? beleraktam a kőműves lapátot, de azt mondja 25k felett kell legyen a rendelés.
egy GTR smart watchot szeretnék letolni amíg lehet.
Sőt sok kódra azt írja, hogy már valaki felhasználta. Kijavították volna?
-
peestike
senior tag
Urak, köszönöm szépen, sajnos nem fogad el semmi egyebet... Se régi kupon, se új.
-
Chaser
legenda
válasz
tegnap este a régiekkel rendeltem - de lehet már ma volt az ( : -
-
peestike
senior tag
A 32000-es porszívót a - 4000-en és ingyenes postán kívül még tudom valahogy lentebb vinni?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Star Citizen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- SONY LCD és LED TV-k
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest