- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-05-14 12:18 Téma összefoglaló
A Chia az új zöld kripto valuta, ahol a blokklánc technológia a nagy energiafogyasztású, egymással versengő számítások (Proofs of Work) helyett konszenzusos, tárterület (Proofs of Space and Time) foglaláson alapul. Akit bővebben érdekel a Chia weboldlán tájékozódhat: [chia.net]a aki csak pénzt akar keresni, lapozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
Engem már annyira nem érdekel... pedig nekem még az áram is ingyen van. Egyszerűen nincs kedvem naponta foglalkozni a témával (ami persze nem kötelező, de az ember csak olvas discordot, híreket, akármit, ha már bámyászik). Szóval én is lekapcsolom hamarosan, csak még egy kiutalást megvárok (de minek).

-
Ereshkigal
őstag
164 dollár sallalallala.
-
Ereshkigal
őstag
Azért a hdd piac nem egyenlő a hardverapróval.

-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
Jelen pillanatban szerintem csak időmilliomosoknak éri meg ilyet gyártani.
-
Ereshkigal
őstag
Nem, a chia is fos. A hype-on kívül semmi sem volt mögötte. Az időzítés jó volt, csak egy félkész szutykot adtak ki, ami jelenleg se tud többet. Kommunikációból is elégtelen.
A srác azzal kezd, hogy senkinek se ajánlja, és a végkifejlet is az, hogy ő ezekkel nem foglalkozik inkább, kisembernek nem éri meg.
Használtam felhőt, előfizetéssel is, most jelenleg csak fájlküldésre használok ingyenesen wetransfert meg tresoritot. Néha átnézem a piacot, de mindig oda jutok, hogy adott pénzért nincs olyan szolgáltatás, amit én szeretnék.
Viszont ha már fizetek, akkot nem ph userek merevlemezén szeretném az adataimat tárolni, hanem komolyabb cégekén. :) -
Ereshkigal
őstag
Ez aztán a biznisz.
Ja, nem.
Mondjuk a büdös életbe nem bíznám az adataimat random, noname emberekre.
-
Ereshkigal
őstag
De ilyet is ír:
The plots check challenge is a static challenge. For example if you run a plots check 20 times, with 30 tries against the same file, it will produce the same result every time...
Since Mainnet is live, and given that the blockchain has new challenges with every signage point - just because a plot is having a bad time with one specific challenge, does not mean it has the same results versus another challenge.Én mindenesetre nem paráznék miatta. Poolban meg pláne.
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
Na és olvastátok a srác további terveit?
As such, it's only a matter of time until I'll add OpenCL support to speed up the plotter even more, keeping most of the load off the CPUs.
-
Ereshkigal
őstag
Sajnálom, ha túl harapósnak tűntem, nem volt rossz szándék mögötte.
Lehet meg tudnál lepni valami alap kérdéssel, ki tudja.
Az biztos, hogy a beállításaimmal nem kéne magától újraindulnia, nálam emlékeim szerint nem is volt ilyen, de azt eltudom képzelni, hogy vannak bugok, és másnál mégis újraindult.
Megoldásnak esetleg ott lehet a linux, ha valakinek az alternatíva. -
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
Ha valakinél lenne egy fölös 8087->4x8482 kábel, írjon már rám, köszi!
-
Ereshkigal
őstag
Azt gondolná az ember, hogy aki chiát bányászik, az legalább találkozott már a Windows alapvetőbb beállításaival.
Gépház-Frissítés...-Speciális... [kép]
Ki persze nem kapcsolja teljesen, de így azért nem okoz meglepetéseket. -
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
Kell, hogy fusson a node a sync miatt. Ha majd szinkronizált mindent, akkor elvileg elindul.
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
Majd fél év múlva neked is beszarik.
Csak viccelek.
Nyilván egy fos példány fogtam ki. Megeshet ez nevesebb gyártónál is, csak azok már letettek nálam valamit az asztalra. 25 éve használok WD vinyókat, egyszer az egyik összefosta magát, bumm, megesik. Most is megy vagy 6 db napi 24 órában. Az első SSD-m a Samsung 830 volt, az is lassan 10 éves (?), és még mindig megy, mint ahogy a többi Samsung és Adata is. Az Apacert tavaly csak a viccesen alacsony ára miatt vettem meg. -
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
Valami bevált USB hubot ajánlanátok? Lassan kelleni fog.

-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
Ha csak a plotok tárolására kell, akkor ez a lényeg, hogy minél olcsóbbra jöjjön ki. Erre elég akármelyik 5400-es fordulatú lemez. Esetleg válassz olyat, amihez több garanciát adnak.
De ha példát akarsz: wd purple, seagate barracuda, toshiba p300/x300... de már drága minden, én nem veszek egy darabig merevlemezt. -
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
Nem, plot csak akkor törlődik, ha te törlöd. Egyébként nyerhetsz vele újra.
-
Ereshkigal
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5465, 91%AKKSI
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest