Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
A Chia az új zöld kripto valuta, ahol a blokklánc technológia a nagy energiafogyasztású, egymással versengő számítások (Proofs of Work) helyett konszenzusos, tárterület (Proofs of Space and Time) foglaláson alapul. Akit bővebben érdekel a Chia weboldlán tájékozódhat: [chia.net]a aki csak pénzt akar keresni, lapozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem bíztatok senkit hogy ssd-vel plotoljon.
Egy hdd egy plot (vagy raid0val fél plot). 1700-as ryzen szerintem 4 plotot el kell hogy bírjon egyszerre. A ram limitáló, 3 plot biztosan elfér 16gb-ba, 4 is csak akkor más dologra (chrome sok lap) határeset.lacy86
Farmhoz mindegy, leglassabb is jó. Plothoz mindegy a cache mert az csak random kis írasnál jelent valamit, rpm meg 7200 ajánlott de ha smr-es a hdd akkor mindegy mert az nem jo plotolni -
szazbolha
addikt
Asszem erre már írtam tippetet. De nem mindegy hogy az SSD-k sata-sak vagy NVMe
Minden attól függ a CPU/RAM páros mennyit bír el. 16GB rammal max 3-4 párhuzamos plottot indítanék. Tesztelni kell mennyit bír a CPU/RAM
Ha sokat akkor mehetnek solóba a HDD-k 1+1TB és mellé 2x 500-as, vagy 1x 1000-es SSD,
Ha kevés, akkor 1+1TB Raid0-ba + 2 db SSD
Ha meg nem számít az SSD, akkor 2x500SSD (2 plot) és 1x 1000-es SSD (1 vagy 2 plot)Azt gondolom nem az írási menyiséggel nyírjuk ki elsősorban hanem a vezérlőt tesszük taccsra a folyamatos írással és magas hőmérséklettel SSD-k esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest