- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
Hali!
Én Ormosbányán dolgozok (2000fős település a sötét Borsodban), 1 1/2éve főállású r.gazdaként. Van egy sulinet/közhálós netünk, 2K3 szerver + 47kliens, EU-s pályázat eredménye. Ellátom még a többi közintézmény informatikai feladatait is (önkormányzat, csal.seg. szolgálat, öregotthon, orvosi rendelő etc.). Napi 8 óra meló, nettó 65k a fizetésem! Most erre mit mondjak? ( semmit, munkaidőben is megy a biznisz, kell a mellékes)Összetehetem a két kezem, hogy ilyen álommeló, de ilyen sz.r fizetés mellett.....Közalkalmazottként dolgozok, diplomám nincs, kivágtak tanárképzőről
Én úgy gondolom, ez éhbér, de tapasztalatszerzésnek tökéletes terep! Maradok még 1-2évig, és ha elégnek érzem a tudásom, megpályázok/keresek v.mi cégnél melót. Vagy rágyúrok erre: [link]
[Szerkesztve] -
macilaci78
nagyúr
Jaja: kisded mellett éjszakázni kell, attól fáradt, kialvatlan a dolgozó, 8 éves koráig biztosan hurcolva van még az orrfolyással is a kölök a dokihoz, otthon kell vele maradni, figyelni, beveszi-e a lázmérőt, miegymást.
Közben jön a következő gyerek, újra a mókuskerékben...
Nem az a baj, hogy valaki gyermektelen friss házas, vagy kisgyermekes, hanem az az alapvető gond, hogy az ebből fakadó távollétek nem tervezhetők és nem lehet őket időtartamukat tekintve keretek közé szorítani. Na ez az, ami egy munkáltatónak az igazi fejfájást okozza! Az nem akkor probléma, hogy az ember most szól, hogy ''Főnők, augusztus utsó két hetében lemennék a családdal Balcsira.'', mert ez egy tervezhető, biztos távvollét, lehet úgy szervezni a munkát, hogy az adott emberre ne legyen szükség, vagy hogy pótolni lehessen a távollétét.
De az, hogy ''Terhes vagyok, ne csodálatos!'' Aztán veszélyeztett terher, még a küszöböt is csak orvosi engedéllyel lépheti át a lakásban, nemhogy dolgozni menjen... Ott a gyes, gyed, miegymás... -
tütüke
tag
hali!
Összetenném a két kezem, ha infótanárként dolgozhatnék egy suliban. Szerintem mázlista vagy, nagyon sokan pályáznak a helyedre. Érdemes Macilaci tanácsát megfogadni. csak ugy érdemes lépni, ha már van másik meló kilátásban, mert igy könnyen kirakhatnak. Melyik suli ez? Én is szivesen megpályáznám a helyed -
macilaci78
nagyúr
Az hagyján, de Téged elküldenek, aztán felvesznek valami fiatal pályakezdőt, aki meg annyora örül, hogy munkát talált, hogy még fel is mossa a termet! Óvatosan lépj! Szvsz előbb inkább nézz körül más állás után, ha ugyanannyi pénzt tudnál keresni máshol, akkor verd ki a balhét, Legalább legyen egy kettes párod, ha már blöffölsz.
-
Tsunami
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Lenovo ThinkPad E14 Gen6 - Ryzen 5 7535HS / 16GB / 512GB SSD / 14 FHD IPS
- Lenovo ThinkPad E14 Gen5 - i5-1335U / 16GB / 512GB SSD / 14 FHD IPS
- Cooler Master MWE GOLD 1050 - V2 ATX 3.0 White Edition kisker garanciával, újszerű állapotban!
- HP ProBook 650 G8 Notebook
- PS3 GTA V és MINECRAFT lemezek eladóak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest