Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
Hali!
Én Ormosbányán dolgozok (2000fős település a sötét Borsodban), 1 1/2éve főállású r.gazdaként. Van egy sulinet/közhálós netünk, 2K3 szerver + 47kliens, EU-s pályázat eredménye. Ellátom még a többi közintézmény informatikai feladatait is (önkormányzat, csal.seg. szolgálat, öregotthon, orvosi rendelő etc.). Napi 8 óra meló, nettó 65k a fizetésem! Most erre mit mondjak? ( semmit, munkaidőben is megy a biznisz, kell a mellékes )Összetehetem a két kezem, hogy ilyen álommeló, de ilyen sz.r fizetés mellett.....Közalkalmazottként dolgozok, diplomám nincs, kivágtak tanárképzőről
Én úgy gondolom, ez éhbér, de tapasztalatszerzésnek tökéletes terep! Maradok még 1-2évig, és ha elégnek érzem a tudásom, megpályázok/keresek v.mi cégnél melót. Vagy rágyúrok erre: [link]
[Szerkesztve]Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
macilaci78
nagyúr
Jaja: kisded mellett éjszakázni kell, attól fáradt, kialvatlan a dolgozó, 8 éves koráig biztosan hurcolva van még az orrfolyással is a kölök a dokihoz, otthon kell vele maradni, figyelni, beveszi-e a lázmérőt, miegymást.
Közben jön a következő gyerek, újra a mókuskerékben...
Nem az a baj, hogy valaki gyermektelen friss házas, vagy kisgyermekes, hanem az az alapvető gond, hogy az ebből fakadó távollétek nem tervezhetők és nem lehet őket időtartamukat tekintve keretek közé szorítani. Na ez az, ami egy munkáltatónak az igazi fejfájást okozza! Az nem akkor probléma, hogy az ember most szól, hogy ''Főnők, augusztus utsó két hetében lemennék a családdal Balcsira.'', mert ez egy tervezhető, biztos távvollét, lehet úgy szervezni a munkát, hogy az adott emberre ne legyen szükség, vagy hogy pótolni lehessen a távollétét.
De az, hogy ''Terhes vagyok, ne csodálatos!'' Aztán veszélyeztett terher, még a küszöböt is csak orvosi engedéllyel lépheti át a lakásban, nemhogy dolgozni menjen... Ott a gyes, gyed, miegymás...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tütüke
tag
hali!
Összetenném a két kezem, ha infótanárként dolgozhatnék egy suliban. Szerintem mázlista vagy, nagyon sokan pályáznak a helyedre. Érdemes Macilaci tanácsát megfogadni. csak ugy érdemes lépni, ha már van másik meló kilátásban, mert igy könnyen kirakhatnak. Melyik suli ez? Én is szivesen megpályáznám a helyedEljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
macilaci78
nagyúr
Az hagyján, de Téged elküldenek, aztán felvesznek valami fiatal pályakezdőt, aki meg annyora örül, hogy munkát talált, hogy még fel is mossa a termet! Óvatosan lépj! Szvsz előbb inkább nézz körül más állás után, ha ugyanannyi pénzt tudnál keresni máshol, akkor verd ki a balhét, Legalább legyen egy kettes párod, ha már blöffölsz.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tsunami
senior tag
Nem tudom arrafelé mik a lehetőségek, pesten ezért a plusszért olyan 40-50k-t elkérnék még, igyis jobban járnak mintha külön embert vennek fel 100-120-ért. Amúgy meg mondd meg, hogy ha nem kapsz plusz lét, lelépsz. Persze ha megteheted, ha nem, akkor áldozat lettél
''három a kettő tizen''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro 256GB Graphite, kártyafüggetlen, dobozával, töltővel
- Számítógép eladó. (i5-4590+16GB ram+GTX 750TI 2GB+120GB SSD+500GB HDD) Beszámítás
- Keresek 2x16GB DDR5 7000mHz CL32 RGB (SAMSUNG B-DIE) RAMOT reális áron.
- BONTATLAN Avatar Frontiers of Pandora Limited Edition + Steelbook
- Steam Deck LCD - 512GB-re bővített + 512gb Samsung Evo Plus SD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest