- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merlinclub
senior tag
Ez valóban szubjektív, kinek a szőke, kinek a barna, kinek mindkettő
valamint:
Nos, mivel a Brocken óriási ellentmondásokat vált ki, így itt, és most a nagy plénum előtt én feldobnék egy:
VÁNDORBROCKEN
processzorhűtőt, mivel már annyi hideget és meleget kapott.
Rövid szabályzat:
A hűtőt az kaphatja meg, akinek minden valós elérhetősége közzé van téve a PH-n, és írásban visszaigazolja, hogy a coolert továbbküldi a forum által ajánlott tagnak saját költségén! Az sem baj ha cikket ír....
a tizedik tesztelő nekem juttatja vissza, aztán majd kezdünk vele valamit
Az eredményeket a milyen processzorhűtőt vegyek topikban osszuk meg egymással.Vélemények?
Mindennek alapja a bizalom.
Megjegyezném, hogy ma este a magyar kézilabda válogatott történelmet írt a franciák ellen!!!
-
Merlinclub
senior tag
Az, hogy nem tudja betenni duálban, azért így nem igaz. Rátehet slim ventit, teheti a másik oldalra akár szívó vagy fújó módon is, kicsit lehet a venti magasság állítással is csalni.
Fantázia és kreativitás kérdése.
Szintén magánvélemény, de ha veszek spéci ramot, puccos hűtőt, akkor nem fogom visszafojtani az potenciálisan nagyobb teljesítményű rendszeremet még 1%-al sem, nemhogy 5-10%-al, mert kicsit agyalni kéne a dolgon. Lehetőség van.
Hangsúlyozom, ez az én véleményem. -
agressiv
addikt
Jesszusom, ha szerinted nics előnye olyan alkalmazásoknál, amik nagy mértékben használják a memóriát, akkor próbáld ki és meglátod, hogy mi a kükönbség. El nem tudom képzelni, hogy ki a francnak képzeled magadat, de az értelmi képességed gyengesége olykor ámulatba ejtő.
Konvertálj át valamit dual és single chanelben, majd akkor nyílváníts véleményt, addig ne nagyon erőltesd a linkelést, mert nem vagy képes felfogni azt sem amít írnak.
-
peetyy
őstag
Szeretek ide járni,mert általában hallgatok a szakik véleményére
De ilyenkor erőt vesz rajtam a bizonytalanságA gép csak játékra lesz használva.Egyelőre egy SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890-es kártyám van,de nemsokára egy 6950-esre lesz lecserélve.
Ha van lehetőség rá,hogy a ramok is gyorsabbak legyenek,hát nem bánom.
De akkor legyen eldöntve,mert ha dual lesz,akkor másik oldalon lesz a venti,de ha nem lesz dual,akkor normálisan lesz felszerelve,elkerülve így az újabb memovásárlást -
peetyy
őstag
Giga 970A-UD3
Phenom II X4 965
CORSAIR Vengeance
Brocken hűtő Coolermaster ventivel
THERMALTAKE Element T házikóHát ha nem nagy gond a dual kihagyása,akkor baj már nem lesz
Viszont csak 2 slot használható,több memo nem fog így belemenni.
Gondolom nem mintha kéne -
Merlinclub
senior tag
-
Merlinclub
senior tag
Mióta nem Alpenföhn?
Soha nem is volt. Nem is lesz, mivel nem üti meg azt a minőségi szintet, mint az Alpenföhn. Olcsóbb is. Láttad valaha ezt mondjuk Alpenföhn Cold Tower néven? Vagy szerepel a honlapjukon? Vagy én maradtam le valamiről?Az EKL ipari megoldásokkal foglakozik és brand gépekbe szállít hűtést, mint ennek az elődje is volt. Készít ledhűtést, Fendt traktorok vezérlésének hűtését, ventilátorokat, stb.
Az Alpenföhn egy másik cég, más termékekkel. Az egy dolog, hogy egy cégcsoport.
Ha a Volkswagen reklámoz valamit, az nem áll a Skodára, vagy a Seatra, pláne a Bugattira! Veyron ajándék klímával?Pedig egy csoport.
Visszatérve a kérdéses rndelésre:
Mi a coler neve? Alpenföhn? Nem!
Drágább volt 5000-nél? Nem!
Jogos a felvetés? Nem!
Jogosan várok kiigazítást a Fórumtástól? Igen!A megfogalmazás egyértelmű: Alpenföhn termékekre 5000Ft felett.
Az már csak a hab a tortán, hogy még postaköltséggel együtt sem volt 5000Ft a rendelés, nemhogy Alpenföhn....
-
agressiv
addikt
Az EKL egy coller tervező cég aki csak OEM piacra gyárt, az Alpenföhn egy leányvállalat, aminek semmi köze a Cold Tower-hez, mivel a Cold Tower az EKL gyártmánya, de ha megtalálod az Alpenföhn oldalán akkor küld el a linket.
Ha valahol azt látod, hogy egy Alpenföhn hűtő neve előtt ot van az EKL az hiba és téves elnevezés, mivel az Alpenföhn nevében nincs benne az EKL, ezt maga a tulaj mondta.
-
hermanyi
addikt
Nekem volt a narancs csoda és egy Q9650 (3600) et hűtött P5Q Pro Turbo lapon .
Teljes mértékkel meg voltam vele elégedve az akkori VGAm túlharsogta
És ha fel lehetne tenni 1155 ös deszkára szerintem biztos vennék belőle
Amugy csinálhatnának belőle 12 es ventiset az bizt ott lenne -
agressiv
addikt
Az, hogy mi hova tartozik és mennyibe kerül mellékes.
Tudod irigylem az olyan embereket, akiknek mellékes, hogy valami mennyibe kerül és megéri e az árát.
És amint az írtam is, nem sok felhasználó van aki kipróbálta az összes hűtőt (jelen esetben szerintem egy sincs) és ebben az esetben a szubjektív vélemény nem sokat ér és nagyon könnyen félrevezethet, szóval, ha nem érted az a te bajod.. -
Merlinclub
senior tag
A Brocken, mint írtuk az elvárások felett teljesített messze, így abból 2 darabot néztünk meg, mindkettőt több alaplapon is.
Ezért volt abból 215 LIKE kell ahhoz, hogy valaki nyerjen egy Alpenföhn Civettát! KATT és LIKE!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Könyvajánló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL C715: kedvező árú 4K QLED tévé a tesztpadon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest