Új hozzászólás Aktív témák

• SpZ

senior tag

Megérkezett a Brocken :)) :DD

Megérte azt a 8 270Ft ot szállítással, készítettem jópár képet.
    Amit feltétlenül elmondanék dícséret illeti a hazai elosztót Merlinclubot, és webshopát nagyon egyszerű olcsó és gyors. A csomagolás ahogy a képeken is látható biztosított ;] 2 párna közé csomagolta a dobozt, a dobozban pedig mindent megtaláltam. Az általám rendelt hűtő elvileg kiállítási darab, de ez valami olyan kirakati darab lehetett amit dobozostól kirakott az ablakba, hogy a jónép a nyálát csorgassa, hibátlan portalan volt a hűtő.
    Csavarok armadája és felfogatók sokasága található a dobozban a hűtőn ventillátoron és a leíráson kívül. Nagy előny hogy bármilyen foglalatra fel lehet tenni a hűtőt Krisinto nem lesz vele gondod :N . Megnéztem így alaplap nélkül összecsavartam a 775 höz való keretet, elég jónak tűnik ''állt mint katiban a gyerek''. Bitang cucc de a hossza nem egészen 160mm, a leírásban szereplő 157mm a korrekt méret a hossza 120mm körül van. Odaraktam a vonalzót, egyébként a hűtő nem kicsi hanem az én kezem nagy :K . Sokkal többet nem tudok leírni a logoutos cikkben ott van szinte minden, ez csak egykis kiegészítő saját vélemény. Miközben írtam megjött a rávaló noctua ventillátor is
    Ahogy láttam nem csak én rendeltem Merlintől hűtőt legalább 2 doboz Bóly os feliratú enéymhez hasonló/ugyanolyan doboz volt még az autó gyomrában :K

És a képek:

Fotóalbum

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés