Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
dragonfx
üzenetére
csak én amcsi árakkal számoltam mert egy komoly tuningot csak azok vállalnak be itthon akik pl az RS tuning csapatában nyomulnak. amcsiban pl egy kompi olyan árban van hogy minden második kisk*csög verdájában az van. a kocsit meg használtan venném és nem is bisztos az m3 mert egy sima 325-öt is meglehet húzni eléggé. a direktszűrő meg nem hinném hogy szétcseszne bármit is ha jól van hangolva a motor. a belekötés meg nem zavar mert a fórum azért van hogy megvitassuk a dolgokat

-
trassher
addikt
egy bmw e46 M3. egy kevés motortuning(chip, új leömlők, direktszűrő, egy kompreszorkészlet, nitró vagy co2, teljesen új kipugogórendszer, sportkatalizátor, gázgyorsító dob). kívül 19 colos BBS LeMans felni polír belsővel és aranyozott csavarokkal. utána meg a szokásos spoilerkészlet, szárny, festésnek candy red árnyalat
-
trassher
addikt
válasz
Papesz01
üzenetére
nem tudom miért de mostanában ha meglátok egy autót ami teccik egyből azon kezdek gondolkodni hogy mit lehetne még rajta alakítani. nagyobb felnire vagy ültetésre sem gondoltál mé?. szerintem elég jót tenne neki meg talán meg egy új első fényszóró, de ez a te döntésed én csak javasolok

-
trassher
addikt
írok már én is pár favoritot:
Mitusbishi Lancer Evo VI, VIII
Honda Integra Type-R
Porsche 911 Turbo
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Arc Raiders
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)