- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Na ez tényleg így van. Az 1%-omat mindig parlagfűirtásra adom, hőn remélve, hogy tényleg arra költik (az ''egyházas'' egy százalékot lehet erre is). Parlagfűre, háziporatkára, macskára meg pár egyébre vagyok allergiás vagy 10 éve. Évekig nem szedtem gyógyszert egyáltalán, így most már eljutottam az enyhe asztma állapotáig, vagyis parlagfűszezon csúcspontján ha sokat ugrálok kint, sípolással tölthetem az estét, hajnalig ülve.
Aki ilyet tapasztal akár egyszer is, az ne halogassa, menjen el orvoshoz, onnantól már nem játék a dolog, no meg Ventolin a barátunk.
Telfastot szedek, de csak parlagfű időszakban, augusztustól szeptember-októberig, Claritine nem hatott, Zyrtec meg kómásít. Ehh, jobb üzlet a gyógyszergyáraknak a rengeteg cucc, amit magunkba tömünk, nem nagyon csipkedik magukat, hogy kifejlesszenek egy valódi gyógyszert, ami gyógyít és nem csak tünetmentesít… -
ezt az injekciot hol lehet beszerezni??
én iszonyú rosszul vagyok, de az orvosok nme akarnak segiteni, mindig csak a gyogyszereket szajkozzák /xyzar, nasonex, calcium sandos..
, mert állitolag a mellékvesekérget kárositja.
először azt mondta, hogy nálunk nincs, aztán már azt mondta, hogy ritkán használják csak.
nekem nagyon lehuzás gyanus ez az egész..
taknyom nyálam egybefolyik, de nem tudok mit tenni ellen. fél nap alatt szedem be az 1 heti gyogyszer adadgomat.
valaki tudna segiteni a beszerzésben akkor nagyon hálás lennék -
róland
veterán
Neve is jól jellemzi, hogy miért. Talán nem kellene parlagon hagyni a területeinket, hanem művelni és akkor nem lenne parlagfű.
Amúgy szerintem igazi urbanizációs/urbánus növény a parlagfű. Minél inkább elvárosiasodik a környezetünk, annál inkább jellemző növény a parlagfű. Nagy városi tereket senki nem tart rendben. Mindenki csak használja, de, hogy gondozná is. Csak várja, hogy az önkormányzat csináltassa meg. Társadalmi összefogással kezelhető lenne a probléma. -
concret_hp
addikt
nah ma voltam háziorvosomnál, azt mondta csak ugy tud felirni ha az allergologus ír ilyen javaslatoszerü valamit, h felírhatja
eh vazz' mikor fogjuk azt elérni h elmegyek a dokihoz, elmondom mi bajom van felirja a gyógyszert, beszedem és semmi bajom?
Minek kell ahhoz allergologus ha trviális módon látszik h 2 hét alatt hozzászokok a claritinhez és utána sz@rt se ér?
-
MarKoo
addikt
Ez inkább elkeserítő nem? Szerintem eddig senkinek nem volt semmi problémája a korommal. Egyébként megsúgom, hogy nem 17. Érdekelne, hogy ez miért zavar téged és AMD Power-t. E-mailben vagy akár az OFF TOPIC-ban Bővebben: link, vagy a RING-ben Bővebben: link leírhatnátok.
-
Daneey
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest