Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Aktív témák
-
jojojo
senior tag
ok köszi akkor tasli ez idáig meglesz,de gondolom nem kézzel ugye?,mert ha jól emlékszem akkor azzal a kézzel ne bántsd amivel enni is adsz neki vagy valami hasonló a lényeg az,hogy legyek szigorú,de ez elkényeztetett már írtam kb úgy néz rám mint valami borjú az újkapura amikor leteremtem. már probáltam azt is, hogy végig hypoztunk mindent vettünk drága pénzért valami spray-t is ami elveszi a kutya pisi szagát,de ez sem használt és,hogy mindig koslassak utánna..........
Miért ilyen makacs ez a kutya? vagy csak szerencsétlen vagyok:( -
jojojo
senior tag
Feltennék egy kérdést hátha valaki tud rá megoldást:F
Adott egy szobakutya fajtája shih-tzu kora 1 éves na most az 1 év alatt nem lehetett még megtanítani arra, hogy szobatiszta legyen, de miért?
Már kipróbáltam a szigorú rá üvőltést is a szép beszédet az orrát belevertem a pisibe összecsavart újsággal rácsaptam, ráadásul az asszony napjában többször kiengedi mégis kell neki egy rongy amire ő benn a lakásban rápisil, de mi a…… ez a rongy legyen szobatiszta! Ha kiviszem a rongyát a teraszra nem pisil rá ha nem teszem le akkor meg keress valami helyet ahova jelet rakhat a lakásban, érdekes még az is, hogy nyitva van a bejárati ajtó ez a …kutya nem megy ki hanem vagy a rongyra vagy ha az nincs benn akkor keres egy helyet ahova oda ereszt ! Már minden idevágó témát átböngésztem mégsem mentem semmire valahol hibázok ,de hol és hogy tudnám elérni, hogy kinn végezze el a dolgát? (itt megjegyzem kertes házban vagyunk és az asszony nem hajlandó kinn tárolni a kis…… elkényeztetett kutyáját inkább szenved vele)
Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest