Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz Sempronius89 #11678 üzenetére
Akkor valamiért velem van a gond lehet a bérsáv? 600 bruttó alatt nem igen fogok váltani, mondjuk odáig el sem jutok mivel nem hívnak
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz sum-blink #11669 üzenetére
IT piacon a topikban beszéltek alapján nem szezonális az álláskeresés/recruitment, de pl én a pénzügyi szektorban vagyok, és most nem nagyon van uborka szezon, 4 nyelvvel és ~4 év tapasztalattal se hívnak nagyon vissza miután jelentkezek neten. lehet a te területeden is pangás van most. thats my 2 cents
-
Sanyi.il
aktív tag
A Budapesti IBM-ről valami aktuális élménye van valakinek? Az ISSC-re gondolok itt. Munkakörnyezet, managment, HR stb.
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz Oppenheimer #7241 üzenetére
Csak nem S2P/B2P ?
-
Sanyi.il
aktív tag
például? azt látom, ahogy keresgélek, hogy a monster, allasajanlat, jobtome, jobmonitor stb, mind átirányít az apt-hez, ha ezekre gondoltál, profession-on fent sincs ez a konkrét állás, csak ügyintézős állások vannak a héber nyelvvel kapcsolatban, amit hanyagolok, nem azért jártam egyetemre
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz dellfanboy #6704 üzenetére
3-4 naponta újra feltöltik az említett állást, sőt, ma is frissítették elvileg [link], beadtam még ide oda, professionra is feltöltöttem a cv-met.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.il
aktív tag
Sziasztok! mik a tapasztalatok különféle toborzócégekkel (REED, APT legfőképp), mennyi idő elteltével lépnek velem kapcsolatba a cv beküldése után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest