Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
Én úgy voltam vele hogy ez a lehetőség adott, jobb mint a semmi. Megragadtam. Ebből el tudom magam tartani, aztán továbblépek. Én nem érzem rossz döntésnek. Pestre majd akkor megyek amikor már lesz tapasztalatom, és megkapom a 400-500 bruttót. Vagy többet akár.
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
MUŁĐER
addikt
Egyértelmű hogy nem akarok itt megöregedni. De kb. csak ez a hely van ahova egyáltalán behívtak (meg a LHS...de ott se fizetnének sokkal többet, amennyit adnának annyiért nem megyek el pestre)
Valahol el kell kezdenem. 1-2 évet lehúzok itt,aztán tapasztalattal meg a három betűs varázsszóval a CV -mben könyebben fogok már ugrálni.
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
MUŁĐER
addikt
Igen, infó diplomás.
Tapasztalat nélkül nem ér semmit. Mivel más helyre be se hívtak interjúra, pedig nem egy helyre jelentkeztem, az ember azzal éri be ami van. Amúgy ez a 140 a teljesen alap, erre jönnek juttatások, + emelés ha vége az oktatásoknak.
A mai gazdasági helyzetben én ennek is nagyon örülök.
-
MUŁĐER
addikt
Ma kaptam telefont hogy felvettek az IBM -hez.
Aki tud angolul és érdekli az IT szakma, szerintem próbálja meg. Sok embert vesznek fel most, amikor ott voltam interjún még építés alatt volt az új szárny.
-
MUŁĐER
addikt
Ez egy egész napos móka volt az IBM -nél, ott rögtön megmondták a tesztek eredményeit ha érdekelt, nem volt titok. Korrektek voltak. 15 -en kezdtünk reggel, 8-an maradtunk mert angol tesztnél a fele kihulott.
Akit elküldtek mindenkinek megmondták mire kéne rágyúrnia, miért nem felelt meg. Pár hónap múlva újra meg lehet próbálni.
Én végülis eljutottam a végső személyes megbeszélésig, persze ez nem jelenti azt hogy fölvettek. 2 héten belül értesítenek.
-
MUŁĐER
addikt
Nah, az elmúlt két napban voltam két interjún is, tegnap IBM székesfehérváron, ma pedig Lufthansa Systems Pesten. Holnap pedig újra pest, programozói meló ügyben.
-
MUŁĐER
addikt
Én is profession-t nézem főleg, 1 -szer voltam interjún az elmúlt 2 hónapban, pedig heti 5-6 jelentkezést minimum tuti elküldök.
Mostanában kezdtem el regelni fejvadász cégeknél (Pannon Job, ilyesmi), majd meglátjuk.
-
MUŁĐER
addikt
Ö, szerintetek bunkóság lenne ha minden reggel elküldeném a jelentkezésem hátha egyszercsak észreveszik és felhívnak? (de nem akarok spam listára kerülni se...)
Gondolom ami legutoljára érkezett reggel jelentkezés azokat nézik először a HR-esek, volt amit délután küldtem el másnapra a sok utánam érkezett email tuti elnyomta.
-
MUŁĐER
addikt
Ha emailben jelentkeztek egy állásra az email szövege a motivációs levél és az önéletrajzokat csatoljátok? Vagy csatoljátok a motivációst is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest