Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
-
MUŁĐER
addikt
Egyértelmű hogy nem akarok itt megöregedni. De kb. csak ez a hely van ahova egyáltalán behívtak (meg a LHS...de ott se fizetnének sokkal többet, amennyit adnának annyiért nem megyek el pestre)
Valahol el kell kezdenem. 1-2 évet lehúzok itt,aztán tapasztalattal meg a három betűs varázsszóval a CV -mben könyebben fogok már ugrálni.
-
MUŁĐER
addikt
Igen, infó diplomás.
Tapasztalat nélkül nem ér semmit. Mivel más helyre be se hívtak interjúra, pedig nem egy helyre jelentkeztem, az ember azzal éri be ami van. Amúgy ez a 140 a teljesen alap, erre jönnek juttatások, + emelés ha vége az oktatásoknak.
A mai gazdasági helyzetben én ennek is nagyon örülök.
-
MUŁĐER
addikt
Ma kaptam telefont hogy felvettek az IBM -hez.
Aki tud angolul és érdekli az IT szakma, szerintem próbálja meg. Sok embert vesznek fel most, amikor ott voltam interjún még építés alatt volt az új szárny.
-
MUŁĐER
addikt
Ez egy egész napos móka volt az IBM -nél, ott rögtön megmondták a tesztek eredményeit ha érdekelt, nem volt titok. Korrektek voltak. 15 -en kezdtünk reggel, 8-an maradtunk mert angol tesztnél a fele kihulott.
Akit elküldtek mindenkinek megmondták mire kéne rágyúrnia, miért nem felelt meg. Pár hónap múlva újra meg lehet próbálni.
Én végülis eljutottam a végső személyes megbeszélésig, persze ez nem jelenti azt hogy fölvettek. 2 héten belül értesítenek.
-
MUŁĐER
addikt
Nah, az elmúlt két napban voltam két interjún is, tegnap IBM székesfehérváron, ma pedig Lufthansa Systems Pesten.
Holnap pedig újra pest, programozói meló ügyben.
-
MUŁĐER
addikt
Ö, szerintetek bunkóság lenne ha minden reggel elküldeném a jelentkezésem hátha egyszercsak észreveszik és felhívnak?
(de nem akarok spam listára kerülni se...)
Gondolom ami legutoljára érkezett reggel jelentkezés azokat nézik először a HR-esek, volt amit délután küldtem el másnapra a sok utánam érkezett email tuti elnyomta.
-
MUŁĐER
addikt
Ha emailben jelentkeztek egy állásra az email szövege a motivációs levél és az önéletrajzokat csatoljátok? Vagy csatoljátok a motivációst is?
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Milyen autót vegyek?
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- További aktív témák...
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest