Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozicsd
tag
Sziasztok!
A Debreceni Egyetem Informatika karán, Gazdaságinformatika szakon tanulok jelenleg. Még kb 1-1,5 év mire végzek, azonban most egy kicsit szeretnék agyalni a karrierem építgetésén, ezért kérném a véleményeteket is
Ami a leginkább közel áll hozzám, az a hálózatokkal kapcsolatos témák, inkább Windows vonalon. Kíváncsiságból nézegettem álláshirdetéseket, ilyen vonalon akadnak bőven olyan munkák, amikre az én véleményem szerint alkalmas lehetnék, de megakadt a szemem egy olyan feladatkörön, aminek a neve IT Üzleti tanácsadó (vagy valami ilyesmi). Mivel a képzésemen hangsúlyt kapnak az informatika mellett gazdasági, marketing, pénzügyi ismeretek is, így ez nekem nagyon szimpatikus lett. Idegen nyelvtudás viszont alap hozzá, angol középfok megvan, egy kis gyakorlással azzal nem lenne gond.
Nos, arra jutottam, hogy még az egyetemi évek alatt gyakornoki állást találni, valamilyen hálózati vonalon, és utána esetleg elhelyezkedni üzleti tanácsadóként, nyilván itt is hálózatokkal kapcsolatosan.
Esetleg valaki dolgozik hasonló munkakörben? Ha igen, tapasztalatokat kérnék, valamint véleményeket, hogy jó e az elképzelés, vagy míg friss, csírájában fojtsam el -
kozicsd
tag
Sziasztok!
Egy debreceni cégnél hirdettek Rendszerüzemeltető gyakornoki programot (mást is, de nekem ez volt a szimpatikus, mert érdekel a dolog), és jövő héten megyek interjúra. A program 1-1,5 hónapos, aki jól teljesít az dolgozhat ott hosszabb távon.
Nem személyes interjú lesz, mert aki interjúztat, az Pesten tartózkodik.
Szakmai felmérés is lesz, ezt mondta a HR-es hölgy. Igazából az alapvető dolgokat tudom, de fogalmam sincs milyen szintig kérdeznek rá a tudásra. Tapasztalatom 0, egyetem folyamatban van. Kell izgulnom, vagy mivel úgyis gyakornoki program, ezért nem várnak olyan sokat? Gondolom pénzt még nem adnak amúgy sem
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Le Mans Ultimate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Black & Decker töltőt keresek
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest